Kister – pladsmangel på kapeller

Kister – pladsmangel på kapeller

Kister – pladsmangel på kapeller – løsning med kistevogn fra Cista

Mange kirker og kapeller har i dag problemer med opbevaring af kister. Ofte er der kun plads til 2-3 kister i kølerummet. Det gør, at bedemændene må køre forgæves. Grunden til pladsmanglen i kirker/kapeller skyldes, at mange kølerum er opbygget i gamle bygninger. Der blev ikke taget hensyn til håndteringen af kisterne under opførelsen af kapellet.

Balle Innovation. Kistevogn eldreven 04-01-0038
Balle Innovation. Kistevogn eldreven 04-01-0038

Det var denne problem stilling, som grundlagde ideen for Cistas udtræksreol. Den optager minemalt med plads, men samtidig tillader, at stable tre kister op i højden.

Med deres unikke kistevogne, som kan løfte fra 25 cm, har de udviklet en løsning. Det øger kapaciteten og forbedrer arbejdsmiljøet ved, at eliminere alle manuelle løft af kisten.

Cista er det nye navn for Balle Innovation

En reol giver plads til flere kister

Ideen til kistevogne kom oprindeligt fra Nordre Kirkegård i Herning, som grundet udformningen af deres kølerum ikke havde gavn af de sædvanlige reolsystemer, fortæller Hans Balle, som er medejer af Balle Innovation.

Derfor udviklede derfor udtræksreolen til Herning kirke samt tilpassede vores kistevogn, så en enkelt person kan håndtere kisterne uden hverken løft eller tunge træk eller skub i kisterne.

Grundet løftesystemet ikke er underlagt masken direktivet, som det er med palleløftere, og derfor kan betjenes uden truck certifikat.

Når man befinder sig i denne branche er det vigtigt at produkterne har en vis æstetik, høj kvalitet og fremfor alt er brugervenlige.

Læs også Kistebæring – hvem har ansvaret?

Akut problem for kister – pladsmangel i kapeller

Spangkilde teknik kan hjælpe med løsninger

Kapelkølerum- er der plads nok til kister i de varme somre?

Kapelkølerum fra Dæncker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *