Nyt kirkeår – inspiration for børn

Nyt kirkeår – inspiration for børn

Nyt kirkeår – inspiration for børn med Kirkefrø. Kirkefrø har inspiration til kirkeårets tekster for børn. Det er en guldgrube af ideer, når præsten eller kirkens medarbejder skal forberede familiegudstjeneste eller  babysalmesang. Kirkefrø har ideer til børnekirke og fem minutter for børn under prædikenen.

Kirkefrø 2 til anden tekstrække
Kirkefrø 2 til anden tekstrække

Med 2018 er vi nu kirkeåret med 2. tekstrække. (vi begyndte 1. søndag i advent 2017!). Kirkefrø 2 benyttes til 2. tekstrække med et opslag til mere end de halvfjerds prædiketekster . Kirkefrø 1 egner sig til 1. tekstrække, der læses i år med ulige tal, næste gang i 2019.

Kirkefrø materialet er velegnet til at formidle kirkeårets tekster til børn.

Nyt kirkeår – inspiration for børn

Til hver eneste tekst hører samtidig online hjælpemidler. Der er adgang til  maleark, noget til forældrene, PowerPoint, opgaver – i alt 13 kategorier af hjælpemidler.

Se et online eksempel på det, der hører med til et opslag 

FAKTA

  • Kirkefrø giver inspiration og materiale til at formidle samtlige prædiketekster i børnehøjde – også de rigtig svære.
  • Materialet er målrettet præster og kirke- og kulturmedarbejdere, men kan bruges af alle, der vil formidle Bibelens budskab gennem tekstrækkernes evangelietekster – så både børn og voksne hører den samme tekst.
  • Kirkefrø 2 til 2. tekstrække er netop udkommet før 1. søndag i advent 2017, hvor det nye kirkeår begynder. Kirkefrø 1 udkom efteråret 2016.

INFORMATION

Kontakt information på Kirkepartner