Landskabsarkitekt besøger kirkegård

Landskabsarkitekt besøger kirkegård

En landskabsarkitekt besøger Knebel kirkegård for at diskutere biodiversitet, udviklingsplaner og give inspiration til de midlertidige områder.

Dette besøg er en del af en præmie, hvor fire kirker i Knebel Sogn har vundet tre timers besøg af en professionel landskabsarkitekt med speciale i kirkegårde. Landskabsarkitekten vil dele sin ekspertise og arbejde sammen med kirkegårdsfagfolkene for at skabe smukke og bæredygtige områder omkring Kirken.

Det er en spændende mulighed for at forbedre landskabet og skabe en attraktiv oplevelse for alle, der besøger Knebel Kirkegård.

Landskabsarkitekt besøger kirkegård i Knebel sogn

VINDEREN ER FUNDET! Stort tillykke til de fire kirker i Knebel Sogn, der har vundet tre timers besøg af en professionel landskabsarkitekt med speciale i kirkegårde. Så skal der diskuteres biodiversitet, udviklingsplaner og gives inspiration til de midlertidige områder. Husk at HL23 har etableret et helt kirkegårdsområde med specialudstillere og demonstrationsanlæg til netop kirkegårdene, så vi håber, at alle kirkegårdsfagfolk vil lægge vejen forbi Slagelse i dag – også selvom de ikke har vundet den fine præmie.


Fire demonstrationsanlæg

designet af:
Anne Stausholm Landskab Anne Stausholm er kirkepartner
MOOS Landskaber MOOS Landskaber er kirkepartner
VEGA landskab VEGA Landskab er kirkepartner
WAD Landskabsarkitekter WAD Landskabsarkitekter er kirkepartner
Anlægsgartnerelever fra ZBC – Zealand Business College (Jernbjerggaard) har stået for den smukke udførelse.

Grønne nyheder til dig

* indicates required

Intuit Mailchimp

Image preview

Artikel fra LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *