Wad Landskabsarkitekter A/S

ADRESSE u0026amp; KONTAKT


Adresse

Engtoften 3, st. 15 DK – 8260 Viby J

GPS

56.173682269167, 10.217166743709


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Wad landskabsarkitekter - logo

Wad Landskabsarkitekter har mange års erfaring med design og udvikling af kirkegårde, og kirkegårde er tegnestuens speciale.

Se video

Maria video

Fremtidens kirkegårde inspireres af stedets ånd

Wad Landskabsarkitekter ser kirkegården som et helt særligt sted. Et sted til minde om vore kære, til fordybelse og ro. Kirkegårde er og skal være et spejl af samfundet og en åben historiebog, der fortæller om menneskene og livet i Danmark.

Derfor lader vi os inspirere af stedets særlige karaktær, når vi skaber fremtidens kirkegård. Det tages udgangspunkt i fortiden, i historien, i landskabet, i kulturen og/eller naturen. Alt afhængig af forholdene på jeres kirkegård.

Analyser og samarbejde giver holdbar udvikling af kirkegården

Vores design til og udvikling af kirkegårde tager samtidig afsæt i befolkningens sammensætning og ønsker fra kirkegårdsbestyrelse og kirkegårdens ledelse til. Det giver et kvalificeret bud på løsningen på behov og ønsker til kirkegårdens udvikling og giver medejerskab til projektets virkeliggørelse.

Kirkegårde med særlig identitet og plads til mangfoldighed

Dermed skaber Wad Landskabsarkitekter grønnere kirkegårde med identitet, hvor de arkitektoniske, landskabelige og naturmæssige værdier er i højsædet – og samtidig er bæredygtige både miljømæssigt og økonomisk.

Fremtidens kirkegårde 

Bestil gratis e-bog

For yderlig information 

Besøg vores hjemmeside www.wadlandskab.dk eller giv os ring på tlf: +45 8652 1777 – vi vil så gerne høre om dit projekt. 

Se video

Maria video

PRODUKTER u0026amp; SERVICE

Bæredygtig kirkegård (biodiversitet)

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar