Liv på kirkegården

Liv på kirkegården

Liv på kirkegården: Et åndehul for alle. Kirkegården kan være en spændende verden. Natur og kreativitet mødes for at skabe smukke og bæredygtige rum.

Den nye podcastserie “Kirkegården – et åndehul for alle”. Se forskellige aspekter af grøn omstilling og livet på kirkegården.

I første episode besøger vi blandt andet Sandby Kirkegård på Lolland-Falster, hvor et ambitiøst skovrejsningsprojekt har fundet sted. Her får du indblik i, hvordan kirkegården har arbejdet med bæredygtighed og skabt et blomstrende miljø.

Sandby kirkegård på Lolland-Falster

Vi møder Frank Kirchwehm-Jensen, en ledende graver fra Foldby og Søften Kirkegårde. Han har skabt en storslået bibelsk have på kirkegården. Vi besøger også en smuk skovkirkegård i Vejle. Og hører om designer Søren Vesters kreative ideer til bæredygtighed og indretning af rum på kirkegården.

Foldby Kirkegård
Ledende graver Frank Kirchwehm-Jensen fra Foldby og Søften Kirkegårde har skabt en bibelsk have på kirkegården. 
Foldby kirke

I sæson 2, som kommer medio september, vil vi fokusere på kirkegårdens rolle som mødested, og i sæson 3, som udkommer medio oktober, vil vi udforske forskellige begravelsesskikke og deres betydning.

“Kirkegården – et åndehul for alle” er en inspirerende podcastserie, der henvender sig til kirkegårdspersonale og alle med interesse for kirkegårdsdrift. Uanset om du er fascineret af blomster, skov, eller ønsker at bidrage til bæredygtige løsninger, vil denne serie med sikkerhed interessere dig.

Du kan lytte til podcasten på din foretrukne podcastplatform eller besøge vores temaside, hvor du også kan finde links til afsnittene.

Husk at give dig tid til at trække vejret og nyde det særlige miljø på kirkegården – et åndehul fyldt med liv, blomster og skov.

Grønne nyheder til dig

* indicates required

Intuit Mailchimp

Podcast med alle episoder

Podcasten kan hentes der, hvor du normalt henter din podcast eller ved at klikke på linket her, hvor du kan læse mere.

https://player.vimeo.com/video/855266950

LÆS OG LYT

Link til tema-side om serien hvor du også kan lytte til afsnittene.

Skov på kirkens jord

En tanke om "Liv på kirkegården"

  1. Spændende projekt med den nye podcast. I burde tage fat i landskabsarkitekt MDL og kirkegårdskonsulent Fanny Møller fra TræEnighed, som en kæmpe kapacitet på træer og biodiversitet på kirkegårde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *