Læg telefonen fra dig

Læg telefonen fra dig, lyder opfordringen fra dem du er sammen med. Lige så vigtigt det er at have sin telefon på sig, lige så vigtigt er det at være til stede i nuet, og ikke mindst være tilstedeværende i hvad man foretager sig. Derfor kan det i visse tilfælde være essentielt at kunne lægge sin kære telefon fra sig.

Læg telefonen fra dig et sikkert sted

Når man lægger sin telefon fra sig på et offentligt sted, så er det vigtig, at den er sikret for hacking og tyveri. Det er smart, hvis den samtidigt kan lades op. Derfor tilbyder GoCharge A/S helt sikre Ladestationer der foruden at opbevare din telefon trygt bag lås og slå, også kan sørge for, at din telefon er fuldt ladet op når du henter den.

Læg telefonen og oplad den samtidigt

I en verden hvor stort set alle har en mobiltelefon på sig, er det meget vigtigt at kunne være fuldt opladet – hele tiden.

Ansatte hos GoCharge A/S oplever i dag, at mange vigtige ting ligger på mobiltelefonen. Det er ikke længere blot et kommunikationsmiddel, men i stor grad også et betalingsmiddel, en vidensformidler og en kalender som sikrer, at du husker dine aftaler og gøremål. Derved er mobiltelefonen i dag et meget vigtigt redskab for rigtig mange mennesker.

Læg telefonen et sikkert sted i opbevaringsboks fra GoCharge

GoCharge A/S leverer opbevaringssikre Ladestationer til mobiltelefoner og tablets.

GoCharge A/S mener også, at der påhviler et socialt ansvar på steder som har med såvel unge som ældre mennesker at gøre. At disse steder kan garantere en fuldt opladet telefon så man kan tilkalde assistance, underrette familie og venner, og ikke mindst holde sig ajour med disse steders arrangementer og vigtige informationer.