Folkekirkens grafiske værktøjskasse

Folkekirkens grafiske værktøjskasse

Folkekirkens grafiske værktøjskasse.
I den grafiske værktøjskasse kan man  designe foldere, plakater, sangark, telegrammer, postkort, visitkort, konvolutter, brevpapir, e-mail-signaturer og meget andet med folkekirkens nye logo.

Nu ligger værktøjskassen i materialebanken.

Værktøjskassen har desuden en funktion, hvor det materiale, man fremstiller, kan sendes direkte til et trykkeri, som leverer materialet indenfor 48 timer.

Billeder til kirkens kommunikation

Den grafiske værktøjskasse indeholder også en logogenerator. I den er det muligt at fremstille et personligt logo til sin kirke ud fra de elementer, der er i folkekirkens nye logo. Find logomateriale her.

[REXULTZ id=”7695″]

Alle kan lave noget grafisk i folkekirken

Alle kan være med Den nye værktøjskasse kræver ikke stor teknisk snilde, forklarer Jacob Rosenkrans Bøgh, der er udviklingschef hos folkekirken.dk og projektleder på den grafiske værktøjskasse.

– Værktøjskassen er meget brugervenlig, så alle kan være med. Når man logger ind, vil man desuden kunne finde en lang række informationer og videovejledninger til, hvordan man bruger systemer, fortæller han.

Er du ansat, frivillig eller menighedsrådsmedlem i et sogn, behøver du ikke gøre noget for at få afgang til værktøjskassen. Brugernavn og password sendes direkte til sognene, når værktøjskassen åbner, fortæller Jacob Rosenkrans Bøgh.

Værktøjskassen kommer desuden til at indeholde en fotodatabase, diverse grafikker og skabeloner til en lang række kommunikationsmidler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *