Billeder til kirkens hjemmeside

folkekirkens logo
folkekirkens logo

Billeder til kirkens hjemmeside. I den grafiske værktøjskasse kan man  designe foldere, plakater, sangark, telegrammer, postkort, visitkort, konvolutter, brevpapir, e-mail-signaturer og billeder til kirkens hjemmeside. Meget andet med folkekirkens nye logo.

Materiale kan sendes direkte til et trykkeri, som leverer materialet indenfor 48 timer.

Nu hedder værktøjskassen Materialebanken. Se link her

Den grafiske værktøjskasse indeholder også en logogenerator. I den er det muligt at fremstille et personligt logo til sin kirke ud fra de elementer, der er i folkekirkens nye logo.

Materialebanken

Materialebanken

Alt materiale i Folkekirkens Materialebank må benyttes frit af folkekirkens sogne, provstier, stifter og fællesfondsinstitutioner. Publikationer må benyttes af alle. Rettighederne til foto og grafik er forbeholdt folkekirken. Find vejledninger mv. i Materialer til medarbejdere.

Find forskellige versioner af folkekirkens logo, designmanual mm. her.


Alle kan være med

Den nye værktøjskasse kræver ikke stor teknisk snilde, forklarer Jacob Rosenkrans Bøgh. Han er udviklingschef hos folkekirken.dk og projektleder på den grafiske værktøjskasse.

– Værktøjskassen er meget brugervenlig, så alle kan være med. Man kan finde en lang række informationer og videovejledninger til, hvordan man bruger systemer, fortæller han.

Er du ansat, frivillig eller menighedsrådsmedlem i et sogn, behøver du ikke gøre noget for at få afgang til værktøjskassen. Brugernavn og password sendes direkte til sognene, når værktøjskassen åbner, fortæller Jacob Rosenkrans Bøgh.

Værktøjskassen kommer desuden til at indeholde en fotodatabase med billeder kirkens hjemmeside. Der er grafik og skabeloner.

Materialebanken er et tilbud til kirkerne, så det bliver nemmere at tilpasse den nye fælles identitet lokale behov.

Materiale til højtider

Fastelavn for børn

Broderer logo på kirkens bryllupstæppe

Grenaa Kirke i Østjylland har taget logoet og den visuelle identitet til sig. I stedet for at nøjes med at bruge folkekirkens nye logo på foldere, invitationer og sangark, har næstformanden i sognets menighedsråd broderet det nye logo på et tæppe til kirken.

– Jeg havde fået bestilling på et helt andet tæppe, da jeg i december så det nye logo og faldt pladask for det. Jeg overtalte menighedsrådet til at det blev dette, hvis jeg overhovedet kunne lave det, og det ser ud til at lykkes, fortæller Helle Danvad, der har arbejdet på tæppet i fire måneder og stadig har nogle måneders arbejde med nål og tråd foran sig.

Tæppet måler 160 cm og skal ligge på knæfaldet, når der er vielser i kirken.

Du kan se flere billeder af bryllups-tæppet på vores facebook-side.

Se mere

Læs mere om folkekirkens Materialebank

En tanke om "Billeder til kirkens hjemmeside"

Kommentarer er lukket.