Tilmelding juleaften

Tilmelding juleaften

Tilmelding juleaften og billetkrav vil blive aktuelt i mange kirker i julen 2021 ligesom sidste år. I år kan man ikke sidde som sild i en tønde  juleaften i kirken. Begrænsning af pladsen pga corona restriktioner betyder, at man i værste fald, må afvise nogle i kirkedøren. Men det er jo en dårlig løsning. Derfor vil mange kirker tilbyde, at man skal reservere plads til gudstjenesten juleaften. 

Tilmelding med telefon, mail eller Facebook

Tilmelding til jul er nu blevet en opgave menighedsråd må sørge for. Det er bedst med et system til tilmelding, for at holde styr på antal gudstjenestedeltagere. Det kan være en enkel form for tilmelding via telefon eller mail. Det forudsætter at en kordegn eller frivillig kan tage imod telefonopkald eller checke mails.

En anden mulighed er at oprette en facebook-begivenhed, hvor interesserede kan tilmelde sig.

Hvornår er der gudstjeneste juleaften?

Tilmelding juleaften med et bookingsystem

Der er mange fordele ved at benytte et professionelt tilmeldings-system. Systemet kan afhjælpe den administrative byrde. Lave tilmelding for familier og tage hensyn til persondataloven GDPR.Tilmelding til jul med DKM

Hvis kirken har et abonnement til hjemmesidesystem hos Danmarks Kirkelige Mediecenter, så kan kirken få et tilmeldingssystem.

Bookingmodul – tilmelding til gudstjenester   Vi vil endnu engang gøre opmærksom på muligheden for at oprette tilmelding til jeres julegudstjenester samt at sætte et deltagerloft, nu hvor der igen er indført restriktioner for folkekirken. 
Der findes to forskellige muligheder for det:  Har I abonnement på kalendersystemet Medarbeideren (KaBoo), så er booking-modulet, kaldet Gruppetilmelding, inkluderet. 

Læs guiden til Gruppetilmelding her. Har I en 3S-hjemmeside, men ikke abonnement på Medarbeideren, så har I denne jul mulighed for at tilføje funktionen 3S Booking til jeres hjemmeside helt gratis.

Læs guiden til 3S booking her. Har du brug for hjælp til at oprette tilmeldingen? Så ring endelig til vores support på 87 40 37 03. Vi sidder klar til at hjælpe dig.     Læs mere om de to bookingmoduler  

Tilmelding juleaften og til koncerter med Plads i kirken

Plads i kirken er et godt system, som kan hjælpe med at alle regler bliver overholdt. Det tager højde for social afstand, grupper osv. uden at kirkens personale skal løfte en finger. Der er penge sparret i arbejdstid og administration for kirkemedarbejderen.

Hvis Corona fortsat har sit greb om os alle langt inde i foråret, så vil dette redskab gøre endnu mere nytte, end det allerede kommer til for de kirker, som er gået all in med det her til jul.

Plads i kirken webprofil på Kirkepartner

Referencer Plads i kirken

Mariehøj kirken
Fonnesbæk Kirke
Dybkær kirke

En version 2 tager højde for:

  • Antal maks pladser
  • Social afstand mellem hver ordre til siden
  • Social afstand mellem hver ordre foran/bag
  • Social afstand mellem hver ordre diagonalt
  • Maksimalt antal personer i én gruppe

Tilmelding juleaften med ChurchDesk

Hvis menighedsrådet har et hjemmesidesystem hos Churchdesk så kan de tilbyde et bookingsystem. Ikke kunder kan også prøve det gratis.

Se video om Tilmelding til jul med ChurchDesk

Læs mere om ChurchDesk


Tilmelding juleaften med gratis tilmeldingssystem

Der er også gratis muligheder, som ikke koster noget. Men det gælder kun for basisfunktionerne!

Billetto

Det er let lave tilmelding til jul ved at oprette en begivenhed og begivenheden kan tilføjes på Facebook. Vær opmærksom på at der nogle funktioner, man skal betale for. Billetto 

BookingPortal

Tilmelding til jul med BookingPortal, hvor man kan man designe billetter. Og man kan få en rapport over dem, der har fået billet. Det er dog bøvlet, at deltagerne skal oprette sig og logge ind for at få billetter. Muligt at designe billetter selv

BookingPortal

Tilmelding til jul med Fri Tilmeld

Med Fri Tilmeld kan man udsende SMS eller e-mail til deltagere.

GDPR-regler kan overholdes. Imidlertid er systemet lidt vanskeligt at benytte.

Fri Tilmeld 

Skriv et svar