Oticons streamingløsninger til kirker har mange fordele

Oticons streamingløsninger til kirker har mange fordele

Oticons streamingløsninger til kirker har mange fordele

Flere og flere kirker benytter sig i dag af streaming af gudstjenester, hvilket fx gør det muligt at følge en gudstjeneste, selvom man ikke er fysisk til stede i kirken. I denne coronakrise, hvor landets kirker er lukkede, og vi ikke kan samles fysisk, er streaming af gudstjenester et godt alternativ.

Oticon tilbyder en række streamingløsninger til flere forskellige formål alt afhængigt af kirkens ønsker og behov.

Oticon har bl.a. lavet streamingløsninger til:

  • Live-streaming af gudstjenester på kirkens hjemmeside eller på kirkens YouTube-kanal. Streamede gudstjenester kan ses hvor som helst og når som helst. Udover at være en stor fordel i disse corona-tider er denne løsning også en god service for medlemmer af menigheden, som ikke er i stand til at komme i kirken.
  • Streaming af gudstjenesten til organister, som ikke har frit udsyn til kirkerummet. Det er en stor hjælp for mange organister at have en lille farveskærm ved orglet, hvorfra de kan følge med i den kirkelige handling.
  • Streaming fra kirken til sognegården og/eller fællesstuen på plejehjemmet. Det er muligt at streame direkte til én eller flere bestemte lokationer.  For eksempel i tilfælde af, at kirken ikke kan rumme alle, der ønsker at overvære den kirkelige handling eller fx kirkekoncerten.
  • Monitorering af svært fremkommelige steder i kirken. Vi har netop installeret et lille kamera højt oppe i et kirkeloft, hvor kirkens personale via en skærm jævnligt kan holde øje med evt. forekomst af skimmelsvamp uden at det kræver helt specielle foranstaltninger hver gang.
Oticons streamingløsninger i Hørsholm kirke
Oticons streamingløsninger i Hørsholm kirke

Oticon giver gode råd om løsninger til streaming

Mulighederne for streaming er således mange, og man kan nå ud til langt flere end ved den traditionelle gudstjeneste. Der kan streames fra ét eller flere HD-kameraer i kirkerummet. Kameraerne er små og trådløse, og de kan hurtigt dreje 360° rundt og filme fra forskellige evt. faste positioner i kirkerummet.

Vi har mange glade brugere, som har stor gavn af deres kamera- og streamingløsning. Kirketjener Povl Søndergaard fortæller:

”Vi bruger kameraløsningen til hver kirkelig handling, og det fungerer upåklageligt. Det har helt sikkert været alle pengene værd at investere i et kamera, der hurtigt kan dreje 360˚ rundt – det er en stor hjælp for vores organist”.

Er du interesseret i at høre mere om Oticons streamingløsninger til kirker, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3917 7400. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en skræddersyet kamera- og streamløsning til netop din kirke.  Oticon er kirkepartner

Om Oticon

Oticon udvikler og producerer høreapparater til både voksne og børn og understøtter enhver form for høretab – fra mildt til meget kraftigt. Vi er stolte af at udvikle nogle af de mest innovative høreapparater på markedet. Som en niche har vi i mere end 110 år lavet lydløsning til danske kirker og senest også billedløsninger. Vi er er en global virksomhed med hovedkvarter i Danmark. Vi er en del af Demant, der har mere end 15.000 medarbejdere og har en omsætning på mere end 14 milliarder danske kroner. Vi ændrer teknologien. Vi ændrer normerne. Vi ændrer liv. Oticon – livsændrende høreteknologi. www.oticon.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *