Kontaktpersonen i menighedsrådet

Kontaktpersonen i menighedsrådet får en julegave:

MUS – enkelt, bedre og overskueligt

Dialog udvikler. Gør MUS til stedet, hvor I sammen løfter niveauet på kirkens arbejdspladser, skaber sammenhængskraft og giver ny retning.

Det er nogle af dine vigtige muligheder som kontaktperson.

Kontaktpersonen i menighedsrådet bliver mødt med høje forventninger.

Og her er gaven til dig, hvor du får serveret redskaberne på et sølvfad. Lige til at gå til.

Musskema.dk tilbyder redskaber til både MUS, kompetencespindelvæv, APV og meget, meget mere – alt sammen højeste kvalitet til billigste pris.

Musskema er Kirkepartner. Se webprofil og kontakt information.

Kontaktpersonen i menighedsrådet- Åbenlyse fordele er:

  • Det er online, så du ikke skal gå og lede efter papirerne, men sikkert gemt bag et password har du alt lige ved hånden
  • Det giver både medarbejderen og lederen de bedste vilkår for en god forberedelse, som går i dybden og I kommer ud i hjørnerne
  • Aftaler indgås på stedet med en konkret dato for opfølgning – og både leder og medarbejder får en mail som påmindelse, når der er deadline for aftalen
  • Og så giver det dig som kontaktperson et grafisk billede af resultatet af årets MUS (faktisk målt over de seneste 3 år), som du kan præsentere for Menighedsrådet.

Hvis du som kontaktpersonen i menighedsrådet har MUS med de alm. kirkefunktionærer, kirkegårdslederen med kirkegårdens personale og evt. organisten med koristerne, så skal du faktisk bruge 3 licenser.

Men her komme en julegave:

Ved oprettelse inden jul – får du det hele til prisen for 1 licens og gratis oprettelse.

Det er da en julegave af format.

Musskema er Kirkepartner. Se webprofil og kontakt information.

Muskema kender kirkens arbejde indefra fra både menighedsråd og provstiudvalg – også kontaktpersonens udfordring på egen krop.

Personalevejledning for menighedsråd