Musskema skifter navn til Evovia

Musskema skifter navn til Evovia

Musskema skifter navn til Evovia og skemaet er nu blevet en komplet ledelsesplatform.

Musskema skifter navn til Evovia

Første del af rejsen var Musskema, der blev digitalt. Den sidste del af rejsen er Evovia. Det er en hel ledelsesplatform. Det, der startede som en digitalisering af MUS-processen, er i dag en hel ledelsesplatform, der hjælper den enkelte leder med at udøve god ledelse.

https://www.evovia.com/da/nyheder/nyt-navn

Musskema.dk blev udviklet

Først blev dialogværktøjet Musskema.dk udviklet. Som det så ofte er tilfældet på lange rejser, spottede grundlæggerne nyt terræn undervejs.

Det gik hurtigt op for os, at vores redskab ikke blot var digitale skemaer til MUS, GRUS, APV osv., men en insisterende proces, der løfter kvaliteten af dialogerne. Det prikkede til vores nysgerrighed. For hvorfor oplevede vores mange brugere, at samtalerne blev bedre?” spørger Joachim Langagergaard, Direktør og partner i Evovia, og fortsætter:

Det viser sig, at processen med udgangspunktet i medarbejderperspektivet er afgørende. Det giver nemlig lederen mulighed for at forstå medarbejderens situation og udøve det, vi kalder, empati-i-praksis. I dialogen kommer leder og medarbejder lynhurtigt til at tale om det, der er relevant for medarbejderen – og dermed også for lederen. Og de tydelige aftaler giver en bedre opfølgning og hjælp i en travl hverdag”.

Musskema som kirkepartner

Fra digitalt MUS-skema til full-suite ledelsesredskab

Musskema skifter navn til Evovia
Musskema skifter navn til Evovia

Samtalerne går altså fra at være en løs snak til at blive en konkret handleplan med udgangspunkt i medarbejderens situation og baseret på visioner med tydelige mål og aftaler.

Evovias platform er i sin nuværende form et full suite ledelsesredskab, som den enkelte leder kan bruge til at sikre trivsel, fastholdelse, udvikling, motivation og resultatskabelse via fortrolige dialoger. Og HR kan rammesætte processer og fordele roller samt få et overblik over udviklingen i organisationen.

Fra Evovias hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *