Kirkepartner er grøn

Grøn Kirke og Kirkepartner havde en elbil på Rådhuspladsen
Grøn Kirke og Kirkepartner havde en elbil på Rådhuspladsen

Kirkepartner er grøn kirkelige organisation

Kirkepartners hjemmesider er grønne. Produktionen foregår på PC’er som får el fra solceller og vindmøller. Vi har solceller på taget. Hvis der ikke er sol nok, så køber vi el fra vindmøller gennem Naturenergi. En del af elprisen går til Nødstrøm, der hjælper med elanlæg i Afrika.

Kirkepartner med elbil på Rådhuspladsen
Kirkepartner med elbil på Rådhuspladsen

Du kan med klima sindsro bevæge dig rundt på www.kirkepartner.dk og www.kirkepartner.dk/blog.

Kirkepartner har modtaget et certifikat fra Grøn Kirke. Det viser at Kirkepartner er grøn, fordi organisationen opfylder en række kriterier. Grønne kirkelige organisationer.

Fakta: GRØN KIRKELIG ORGANISATION

Grøn kirkes logo
Grøn kirkes logo

For at blive Grøn Kirkelig organisation, skal organisationen gennemgå en tjekliste med 48 punkter inden for 6 kategorier. Når man kan sætte kryds ved mindst 25 punkter med mindst to punkter i hver kategori, kan man registrere sig som Grøn Kirkelig Organisation. Tjeklisten indeholder en vejledning, som uddyber punkterne og hjælper på vej.

 

About Carsten Dybkjær 617 Articles

Jeg har arbejdet som præst i 25 år. Samtidigt har jeg arbejdet med kommunikation. Min nysgerrighed for medier har jeg fået besvaret med en tillægsuddannelse i journalistik, diverse IT uddannelser, samt masterclass i kommunikation.

Kommentarerne er lukkede.