Evovia

Full suite ledelsesplatform til at understøtte dialoger

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

FINDERUPVEJ 5, ST. 8000 AARHUS C

GPS

56.154295450366, 10.182295497207


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Musskema.dk har skiftet navn til Evovia

Evovia
Evovia

Digitalt redskab, der gør det let at arbejde med personaleledelse i folkekirken

Evovia tilbyder et digital ledelsesredskab, der øger udbyttet af medarbejderdialogerne. Med redskabet er du sikret, at dialogerne tager udgangspunkt i medarbejderens oplevelse, så det bliver vedkommende, relevant og motiverende.

Samtidig hjælper redskabet med at spore sig ind på de vigtigste emner, så man hurtigt kan finde de områder, der skal arbejdes med – og så medarbejderen løbende reflekterer over sin opgaveløsning.

Læs om onboarding af nye medarbejdere

Hvordan kan Evovia understøtte ledelse i folkekirken?

Med Evovia får du digital understøttelse af personaleledelse og arbejdet med trivsel.

  • Evovia gør det lettere at få udbytte fra MUS-samtalen. Værktøjet sikrer, I hurtigt sporer jer ind på de rigtige emner, og det er let at lave aftaler med automatiske opfølgninger, så både medarbejder og leder husker at følge op.
  • APV kan gennemføres, og redskabet bidrager til, det er let at leve op til krav og forventninger fra myndigheder
  • Mulighed for løbende at udføre trivselsmålinger. Samtidig er det at sikre opfølgning med aftaler og planer, så man dermed kan arbejde med det gode arbejdsmiljø – også blandt frivillige
  • Onboarding-processen kan sikres, så medarbejderen falder godt til i organisationen, og man får identificeret problemer i de første måneder før de vokser sig store
  • Det er muligt at holde løbende 1:1-dialoger, med korte dagsordener, hvor man både kan sikre den enkelte er glad og motiveret, og at de daglige opgaver kører, som de skal.
  • Evovia har styr på GDPR. Alt er let tilgængeligt digitalt, når leder, medarbejder eller kontaktperson har brug for det, og vores ISAE 3000 certificering viser, at vi prioriterer datasikkerhed højt!

Evovia er relevant for dig, der er kontaktperson , daglig leder eller administrationschef, kirkegårdsleder eller organist, og vil lette dialogen og styrke strukturen i dialogerne med medarbejderne. Spørgerammerne og tilgangen bliver naturligvis tilpasset funktioner og behov.

Video til kontaktpersoner: Sådan kan Evovia understøtte god ledelse

Poul Langagergaard har lavet en kort video, der viser, hvordan du kan sikre god ledelse i det enkelte sogn, og hvordan du konkret kan bruge Evovia til at understøtte god ledelse.

Poul Langagergaard er ledelsesrådgiver, partner og stifter hos Evovia. Han har arbejdet med ledelse hele sit liv og har selv 20 års erfaring med ledelse i folkekirken.

Hvad koster det?

Det koster 3.049 pr. år at bruge Evovia, når I er et almindeligt sogn. Normalprisen er 3.049 pr. leder, men vi har altså en helt særlig pris til sogn, hvor prisen gælder uanset, hvor mange ledere I er. Dog vil domsogne, der kan have en del flere ledere, i stedet betale pr. leder, men med 50 procent rabat.

For den pris får man fri adgang til alle 13 redskaber fra Evovia, ligesom der er fri adgang til support i almindelig åbningstid.

Musskema skifter navn til Evovia
Kontaktpersonen i menighedsrådet

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *