EG Brandsoft

Kirkegårdssystem

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Lautrupvang 24, 2750 Ballerup, Denmark

GPS

56.133420530284, 9.0355703468638


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Digitalt kirkegårdskort
EG Brandsoft. Bevar overblikket over din kirkegård med digitalt kort, så har du altid styr på opgaver og vedligeholdelse. Med digitalt kort er det muligt at præsentere kirkegårdsdata i en letforståelig grafisk udgave.

  • At se et udtræk grafisk giver dig et langt bedre og hurtigere overblik over din kirkegård.
  • Bedre kommunikation og synlighed i planlægningen
  • Kommunikationen med kirkegårdens kunder, menighedsrådet og de øvrige interessenter bliver væsentlig nemmere. Det bliver nemt at tydeliggøre planlagte ændringer, og disponeringen over gravstederne bliver også mere håndgribelig.

Kontakt supporten, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med Digitalt kirkegårdskort.
Download brochure vedr Digitalt Kirkegårdskort her 

EG Brandsoft Kirkegårds-app
Den smarte app fra EG Brandsoft gør det let at holde styr på arbejdsopgaverne på kirkegården. På en iPad eller en smartphone kan alle kirkegårdens ansatte nu finde relevant information om arbejdsopgaver og aftaler, lige der hvor de har brug for det. Appen fungerer til både iPad, iPhone og Android.
Download brochure vedr EG Kirkegård mobil her

PlanTid 
Planlæg nemt arbejdstid for kirkegårdens medarbejdere. EG PlanTid er et værktøj, der gør det lettere at løse en række tunge og tidskrævende planlægningsmæssige og administrative opgaver – blandt andet ved at lade medarbejderne selv registrere dagens arbejde på en iPad. Systemet understøtter plejeplansmodellen, indsamlede data kan ses via iPad og i kirkegårdssystemet – og alt kan eksporteres til Excel.
Download brochure vedr EG PlanTid her

Kalender
Kalendermodulet er som alle andre EG Brandsoft-systemer en webløsning, så du kan udnytte mulighederne uden at have et specielt program installeret. Via den gratis kalender-app kan du eller dine medarbejdere også betjene kalenderen fra smartphone eller tablet. Kalenderen kan let tilpasses relevante aftaletyper, understøtter samarbejde på tværs og giver oversigt over bemanding og opgaver.
Download brochure vedr EG Kalender her

Grøn profil

EG bakker op bag UN Global Compact
EG bakker aktivt op bag UN Global Compact, der består af 10 principper for ansvarlig virksomhedsledelse. Det fremgår af EG’s årsrapport til FN Global Compact, “Communication on Progress 2019”, der beskriver hvordan virksomheden har arbejdet med de ti principper for ansvarlig virksomhedsførelse i forhold til menneskerettigheder, lønmodtagerforhold, miljø og anti-korruption. https://eg.dk/nyheder/2019/oktober/eg-bakker-op-bag-un-global-compact/

PRODUKTER & SERVICE

Verdensmål for bæredygtig udvikling

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *