Dæncker

Vi er specialister i modulopbyggede kapelkølerum med kistereoler og -vogne

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Fynsvej 9, 5400 Bogense, Denmark

GPS

55.552602335994, 10.09016938332


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Brug for kistekøl?
Vi er specialister i modulopbyggede kapelkølerum med kistereoler og -vogne

Dæncker Køleinventar har mange års erfaring i levering af skræddersyede kapelkølerum, hvor der hører kistereoler og kistevogne til.

”Seneste projekt er gennemført i Johanneskirkens kapel, Brørup. Her valgte man et køle-/fryserum indrettet med plads til 9 kister (3 reoler med 3 niveauer i hver), men vi har lavet kapelrumsløsninger til 1 kiste og op til 32 kister. For os er det vigtigt at lave et grundigt forarbejde med tegning, så vi ender med en løsning, der tilgodeser kundens behov og hvor pladsen i lokalet udnyttes optimalt” udtaler Pia Dæncker, Dæncker Køleinventar.

Pia Dæncker fortæller om kistekøl i Brørum kapel.

Løsningerne bliver til i en tæt dialog med kirkens folk, herunder evt. kirkens arkitekt. I dialogen deltager også det lokale kølefirma, som desuden forestår installationen af kølerum, reoludstyr og køleanlæg.

I Brørup er man glade for sit nye kapelkøle- og fryserum for kister. Læs mere…

Tage Nielsen, der er medlem af menighedsrådet og med i byggeudvalget fortæller: ”Vi er glade for det vi har fået. Det fungerer vældig godt. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra bedemændene, som er meget begejstrede for løsningen”

Kapelkøle- og fryserummet er placeret i et nybygget kapel, bygget i forlængelse af kirken og opført med stor respekt for den oprindelige byggestil. For Tage Nielsen har det været en spændende proces at være med i. Han har tidligere været tømrer og med den baggrund har han kunnet give gode indspark til arkitekten, så det endte med en optimal løsning for kirken og dens brugere.

I kapellets forrum er der plads til en kiste. Så kan de pårørende, på værdig vis, kan få sagt ”et sidste farvel”. Fra forrummet er der via en skydedør adgang til rekvisitrummet. Her udnyttes noget af pladsen udnyttes til køle- og fryserum med opbevaring af kister.

For yderligere information om skræddersyede kapelkøle- og fryserum se www.daencker.dk eller kontakt Pia Dæncker på tlf: 6481 3111.

Læs om Kapelkølerum
Læs om Fyldte kapeller og kistekølerum

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *