Vester Hassing kirkegård

Vester Hassing kirkegård

Vester Hassing kirkegård

Vi har opnået et vildt flot resultat ved at tænke helt anderledes! Vi havde en stor græsplæne som var det første vores besøgende så når de besøgte kirken. Det ville vi gerne lave om på og lavede flere forskellige muligheder som blev fremlagt for menighedsrådet.
Det endte med at blive et urneanlæg, eller nærmere 4 hvoraf de 3 er etableret, det sidste skal vente på et nyt indgangsparti i 2022, så det hele kommer til at hænge sammen.
Tanken med urneanlæggene er at de skulle etableres med stauder og holdes i hver deres farve, så der hele tiden er noget der blomstrer eller bare står og ser indbydende ud til glæde for både mennesker og dyr. Som en sidegevinst er der masser af muligheder for at plukke pynt til alteret mm.

Grønne nyheder til dig

* indicates required

Intuit Mailchimp

Grøn kirkegård og biodiversitet

Alterbuketter fra Vester Hassing kirkegård

Vild med vilje Vester Hassing kirkegård

Efter vores folder, som er tilgængelig på kirkegården er lavet, er udviklingen ikke gået i stå. Der er nu 2 bistader, der er bygget et større insekthotel samt fuglekasser, sammen med 5 årgang på vores lokale skole, området med naturgræs er udvidet og der er lavet lidt siddepladser i natur materiale.

Stauder

Se også Øster Hassing kirkegård

2 tanker om "Vester Hassing kirkegård"

Skriv et svar