Susanne Bæk Hansen direktør i Danmarks Kirkelige Mediecenter

Susanne Bæk Hansen direktør i Danmarks Kirkelige Mediecenter

Susanne Bæk Hansen bliver direktør i Danmarks Kirkelige Mediecenter 1. februar 2022.

Det er en erfaren leder med et hjerte, der brænder for værdibaseret kommunikation, som bliver direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter, når Susanne Bæk Hansen overtager efter Helle Janderup Jensen, der har valgt at stoppe efter knap ni år i spidsen for DKM.

Helle Janderup Jensen har efter knap ni år som direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter valgt at stoppe, og bestyrelsen har ansat Susanne Bæk Hansen som ny direktør. Susanne har mange års erfaring som leder, og har bl.a. arbejdet som bureauchef på Jelling Bogtrykkeri/PrinfoVejle, og som director, Head of Creative Center, Lego System A/S, hvor hun som leder af den kreative og udviklende del var med til at bygge LEGO’s in-house bureau op. Susanne har desuden en bred erfaring inden for kommunikationsløsninger, branding, markedsføring, digitale strategier og innovation. Men først og fremmest brænder hun for værdibaseret kommunikation, der gør en forskel.

– Med Susanne får vi en erfaren og meget kvalificeret afløser til direktørposten, der udover sin ledelses- og kommunikationserfaring har stærke kompetencer inden for organisations- og forretningsudvikling. Sammen med sin værdibaserede tilgang til arbejdet er det et godt fundament for i samspil med DKM’s 16 medarbejdere at kunne sikre, at vi også fremover kan levere de helt rigtige kommunikationsløsninger og sparring til kunderne i den kirkelige og værdibaserede verden, siger bestyrelsesformand Peter Hundebøll.

Susanne Bæk Hansen har været kommunikationsrådgiver på DKM

Nogle af DKM’s kunder har allerede stiftet bekendtskab med Susanne Bæk Hansen , da hun det seneste år har arbejdet som digital projektleder og kommunikationsrådgiver på DKM. I den periode er hun blevet hjemmevant med samarbejdet med både kirker, provstier, stifter, organisationer, NGO’er og efterskoler, og hun har fået DKM’s værdier ind under huden.

– Jeg har en følelse af at være kommet hjem. Den rygsæk, jeg har med mig, passer som fod i hose med de opgaver, jeg ser på DKM i fremtiden. Jeg ser virkelig mange muligheder for at hjælpe DKM’s kunder og samarbejdspartnere, og så mange gode sager, der fortjener at blive fortalt, og her tror jeg på, at jeg kan bidrage med min baggrund og erfaring, siger Susanne Bæk Hansen, og fortsætter:

– Mine egne værdier stemmer overens med det formål, de mennesker og den ånd, jeg har mødt på DKM, hvor alle brænder for det, de har med at gøre og har en høj faglig overligger. Det er afgørende, når vi skal hjælpe kunderne med at finde ind til kernen af det, de gerne vil kommunikere og levere de bedste løsninger.

Danmarks Kirkelige Mediecenter

ET STÆRKT UDGANGSPUNKT FOR FREMTIDEN

For Helle Janderup Jensen er det et naturlige tidspunkt at stoppe som direktør og vende tilbage til tilværelsen som selvstændig ledelsesrådgiver og bestyrelsesarbejde.

– Det er næsten altid godt med et direktørskift efter 7-8 år, da det giver fornyet motivation og udvikling, siger hun, og fortsætter:

– Jeg har aldrig før været et sted så længe, og DKM er et sted, der forandrer en, så det skal jeg nu finde ud af, hvordan jeg vil bruge fremadrettet. Måske i frivilligt regi, siger hun.

Tak til Helle Janderup Jensen


Formand Peter Hundebøll udtrykker på bestyrelsens vegne stor taknemmelighed for Helles indsats og resultater.

– Arbejdet med at gøre DKM økonomisk bæredygtigt og de seneste tre år med overskud er med til at sikre, at DKM også fremover kan understøtte kirkelig og værdibaseret kommunikation, siger han, og peger bl.a. på, at DKM i perioden har fået mange nye kunder og samarbejdspartnere, og i dag hjælper over halvdelen af landets sogne med hjemmesider eller anden kommunikation. 

Susanne starter som direktør på DKM d. 1. februar 2022. Hvis den aktuelle corona-situation tillader det, vil der d. 28/1 kl. 13 være mulighed at sige farvel til Helle og goddag til Susanne.

Danmarks Kirkelige Mediecenter er Kirkepartner

For yderligere informationer kontakt:
Bestyrelsesformand Peter Hundebøll, tlf. 2944 3999
Helle Janderup Jensen, tlf. 2464 2120
Susanne Bæk Hansen, tlf. 23 29 26 95

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *