Proplant.dk

Proplant.dk

Specialister i planter til anlæg

Proplant.dk ApS kan tilbyde de planter som du skal bruge til dit projekt. Vi elsker planter og det at se plantninger lykkedes, hvorfor vi vægter faglighed, kvalitet og service højere end alt andet. Da vi ikke selv har nogen produktion, kan vi i stedet koncentrere os om at finde de bedste planter til dig, til den rigtige pris. Her er vi hjulpet af vores faglighed og erfaring, der gør at vi kan være dine kritiske øjne hos producenterne og dermed sikre kvaliteten af de planter vi leverer.

Mykorrhiza svampe forbedrer jorden

Derudover tilbyder vi også en løsning til at forbedre succesen af dine plantninger. Mykorrhiza er svampe, der ved hjælp af nyttige mykorrhizale symbioser, øger tilførslen af vand og næringsstoffer til planten. Dermed hjælpes planten til at etablere sig hurtigere i nye vækstmedier, samt at det skaber en markant forbedret vækst årligt.

Mykorrhiza kommer fra naturen og vil hurtigt være med til reproducere mængden af levende mikroorganismer, som forbedrer jorden og planternes vitalitet. Dermed vil planterne også blive styrket mod kritiske situationer, som f.eks. tørke og varmestress. Dette er specielt nyttigt når planterne skal plantes i alle slags præpareret vækstmedier, samt mange jord- og grusarter, hvor mykorrhiza og andre vigtige organismer ikke findes.

Samlet set får man ved brugen af Mykorrhiza:

  • En hurtigere etablering og mindre genplantning
  • En markant forbedret vækst årligt
  • En øget tolerance overfor tørke og varmestress

Hjemmeside proplant.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *