Jul med OnlyByGrace

Jul med OnlyByGrace

Jul med OnlyByGrace. Ved køb af kristne juleting hos OnlyByGrace kan du skabe en særlig julestemning, der afspejler den store kristne højtid. I deres webshop finder du et bredt udvalg af fine produkter, der kan pynte op til julen og samtidig vidner om Jesus’ fødsel.

Jul med OnlyByGrace

Jul med OnlyByGrace

Adventskalender

Engle

Herrnhuter-Stjerner

Juleophæng

Julepynt

Kalendergaver

OnlyByGrace er en webshop med fokus på interiør, legetøj og smykker med et kristent budskab. De tilbyder produkter fremstillet af dygtige kristne kunstnere samt etablerede leverandører, der gennem deres produkter afspejler en tro. Der er også varer fra mere almindelige mærker, der måske ikke bevidst har tænkt over troen i deres design, men som stadig har en kant af noget kristent.

OnlyByGrace

Jul med OnlyByGrace. Du finder et stort udvalg af juleting til enhver smag, som vil være med til at skabe en hyggelig og kristent inspireret atmosfære i dit hjem. Blandt produkterne finder du pyntegenstande, smukke skulpturer og smykker med kristne symboler, der minder os om Guds nærvær i hverdagen.

OnlyByGrace tilbyder også gaver til alle livsbegivenheder. Fra dåbsgaver og konfirmationshilsner til bryllupsgaver, og selvfølgelig er der også produkter, der handler om troen. Du vil desuden finde en unik kategori kaldet “Sorg”, hvor du kan finde forskellige minde-ting, kvalitets gravlys og andet pynt til gravstedet. Der er også mulighed for at sende kondolencehilsner direkte til de efterladte.

OnlyByGrace mission

En væsentlig del af OnlyByGrace’s mission er at støtte velgørende arbejde, og en del af overskuddet går hvert år til dette formål.

Webshoppen er grundlagt af Karina Nygaard Raabjerg, der brænder for at forene troen med arbejdslivet. Hun har skabt et rum, hvor det er nemt at finde interiør med et kristent budskab. For Karina handler troen ikke kun om kors, men også om at finde brugskunst og legetøj med symboler og mere diskrete tegn på troen. Hendes vision er, at det bliver naturligt og nemt for alle at vise deres tro igennem deres indretning og hjem. OnlyByGrace er hendes livslange drøm, hvor hun kan kombinere sin tro og arbejde.

Information

Hvis du vil vide mere om OnlyByGrace eller har en idé til et produkt, du mangler, er du altid velkommen til at kontakte dem på info@onlybygrace.com. Du kan også følge med på deres Instagram, Facebook og blog, hvor de løbende viser nye og gamle produkter, inspirerer til indretning, giver gode gaveidéer og deler historier om hverdagslivet med tro og nåde som de vigtigste holdepunkter.

Skriv et svar