Sunstill ApS

ADRESSE u0026amp; KONTAKT


Adresse

Langgade 17, Lund Horsens 8700

GPS

55.896404083587, 9.7680221628619


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Sunstill – leverandør til den gode oplevelse

Scene og korpodier

Sunstill Scenepodier er Danmarks mest udbredte og solgte scenesystem med 35 år i branchen. Som scene- og korkoncept har det et stort tilbehørsprogram, som konstant udvikler sig og giver nye muligheder for anvendelse.
Vores reservedelslager servicerer stadig de første podier, vi solgte tilbage i 80érne, til trods for bl.a. nye profiler eller beslag gennem tiderne. Investeringen i Sunstill podier er holdbar gennem mange år.

Alle originale Sunstill podier er TÜV godkendte

Uanset hvilke podie type I vælger, kan alle Sunstill podie typerne bygges sammen, ligesom de alle fås i standardmålene:
1x2m – 1x1m – 0,5x2m – 0,5x1m – 1,5×0,5m
Ved valg af originale Sunstill podier, køber man ikke blot et scenepodie, men et podiesystem, som kan udbygges og vedligeholdes i mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dåbstræ

De smukke dekorations- eller dåbstræer, er lavet i birke krydsfiner af fineste kvalitet fra de finske skove.

De finske skove, som lægger træ til dekorations- og dåbstræer er PEFC- certificeret. Det betyder, at de træer som bliver fældet, genplantes.
Køber man et dekorations- & dåbstræ, bidrager man til donationer til plantning af nye træer rundt i verden via Finn Church Aid. Derved er man indirekte med til at forebygge klimaforandringerne, ved at bidrage til plantning af nye træer på udsatte steder, som følge af bl.a. tørke, erosion og oversvømmelser.
Der er i samarbejde med Finn Church Aid siden 2009 plantet mere end 25.000 træer, og plantning sker i samarbejde med lokale folk, hvor lokale forhold og træarter er taget i betragtning.

Dekorations-/Dåbstræet findes i 2 størrelser: 200cm & Ø 103cm, eller 135cm & Ø70cm
De vejer henv. 10 og 3,5 kg. De leveres som samlesæt, med medfølgende samlevejledning. De kan leveres i flere farver eller i natur.

På træet kan for eksempel hænges vores flade træ hjerter som er 6,8cm høje, hvorpå barnets navn og data kan oplyses. Træhjerterne kan leveres i flere farver i pakker af 50 stk.
Udover hjerterne findes engle, fugle, kugler.

PRODUKTER u0026amp; SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar