Seedorff Design

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Amaliegade 5 C København K 1256

GPS

55.682009256374, 12.590191832056


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Seedorff logo
 

Seedorff Design udformer møbler og inventar med respekt for kirkernes arkitektur, historie og stemning

Design og inventar, skilte, belysning og farvesætning

Seedorff Design arbejder med restaurering, design og fremstilling af inventar, skiltning, belysning og farvesætning.

Vores tilgang til området er håndværkspræget og bygger på et stort kendskab til rum og arkitektur. Med baggrund i orgelbyggerfaget løser vi opgaverne i de bedste håndværkstraditioner og i de bedste materialer.

Vi ved der er en række betingelser der skal opfyldes, praktiske, funktionelle og økonomiske. Men i særlig grad vil vores arbejde udtrykke en særlig stemning eller holdning gennem de ting vi udfører.

Vi arbejder med respekt for konteksten, det lokale og den menneskelige skala. Vi arbejder med det, vi kalder betinget design, enhver opgave løses på baggrund af en lang række betingelser: rummet, materialerne og funktionen i bred forstand. Derudover vil en opgaveløsning også være betinget af tiden, den historiske ramme, sammenholdt med den virkelighed vi bevæger os i til daglig.

Seedorff skilte til kirke
Seedorff Design arbejder med restaurering, design og fremstilling af inventar, skiltning, belysning og farvesætning.

Seedorff design i dialog

I design fasen udføres visualisering og konstruktions tegninger, men vi lægger i høj grad vægt på fremstilling af prøver, materialeprøver og prototyper. I tæt dialog med beslutnings tagere bruges dette til at træffe de endelige valg.

På vores værksted fremstiller vi prototyper og enkelt møbler. Her har vi mulighed for at eksperimentere med udformninger, materialer og samlinger. Værkstedet er stedet, hvor nye designs til seriel produktion bliver udviklet og afprøvet.

Fortælle (noget uventet) om brugeren og samtiden

Seedorff Design løsningerne indeholder et udvidet funktionsbegreb, der når ud over de almene funktions- og brugskrav. Enhver opgaveløsning skal også indeholde noget uventet, der skal give mening udover det funktionelle: det skal fortælle noget om brugeren og den samtid det indgår i.

I respekt for arkitektur og kirkekultur

I Danmark har vi en lang tradition for god arkitektur og godt designet og udført inventar til vores kirker.
Vores middelalderkirker tegner et billede af vores historie og kultur. Nyere kirker tolker den tid de er bygget i og er med til at danne nye billeder af vores samtid.

Både når der skal ændres i eksisterende bygninger og når der bygges nyt, er det afgørende at indretning, møbler og udsmykning indgår i arkitekturen og kirkekulturen på en respektfuld måde.

  • Seedorff håndlavet træ hylde
  • Seedorf håndlavet bronce hjerte
  • handmade_uplight_seedorff
  • Seedorff håndlavet skrivesæt
  • Seedorf handmade_wood-shelves

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *