Phønix Tag Energi

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

PHØNIX TAG ENERGI A/S Tolsagervej 5 8370 Hadsten

GPS

56.332620186915, 10.117808302805

Telefon


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


PHØNIX TAG Energi A/S er opstået i et samarbejde mellem flere PHØNIX TAG-selskaber, og vi har siden 2008 arbejdet med solceller og kortvarigt med vindturbiner. For os virkede det ganske enkelt nærliggende at kombinere vores mangeårige erfaring inden for tagkonstruktion med vedvarende energi, så vi kunne udvikle og forfine innovative taganlæg, der både er kostbesparende og bidrager til den grønne omstilling.

Vi arbejder konstant på, at udvikle vores forretning og medarbejdere. Så vi nu og i fremtiden kan gå forrest i rådgivning og projektering af energirigtige løsninger til erhvervslivet og det offentlige.

Helt fra begyndelsen har vi haft en stærk ambition om at kunne tilbyde landets bedste totalløsninger inden for solcelleanlæg. Vi yder altid kompetent og professionel rådgivning til alle vore kunder, uanset deres udgangspunkt og individuelle udfordringer. For os er det alfa og omega, at vi altid leverer de mest effektive, fleksible og omkostningsbesparende vedvarende energiløsninger til tagmontage på markedet. Hos PHØNIX TAG Energi sætter vi desuden en stor ære i være en fleksibel, pålidelig og troværdig sparringspartner for bygherrer såvel som øvrige

PRODUKTER & SERVICE

Solceller

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *