Miljøhuset – din arbejdsmiljøpartner

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Stævnen 9, 7100 Vejle|Stævnen 9, 7100 Vejle|Stævnen 9, 7100 Vejle|Stævnen 9, 7100 Vejle

GPS

55.708113, 9.553851


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Miljøhuset – din arbejdsmiljøpartner

Miljøhuset er en uafhængig og uvildig arbejdsmiljørådgiver med ekspertise i folkekirkens arbejdspladser. Vi har en favorabel abonnementsordning og rabatter til vores faste kunder. Miljøhuset er startet op i 1990 og er og er derfor den første rådgiver for Folkekirken. Vi er landsdækkende med Ulrik Hauger, Bjørn Hauger og Kathrine Arenstorff.

Rådgivning. Vores erfaring gør, at kirker og kirkegårde over hele landet har fået styr på arbejdsmiljøet. Vi udarbejder alt lovpligtigt materiale efter et unikt koncept. Som vores kunder ofte ønsker, så kan alt materiale tilgås elektronisk let og præcist. Fordelen er at få styr på sit arbejdsmiljø og få det hele samlet og overskueligt.

Abonnementsordning betyder, at I får hotline 365 dage om året og et årligt besøg med opdatering på materialer og opdatering af viden.

Påbud kan Miljøhuset altid hjælpe med. Et påbud om autoriseret rådgiver klares via vores samarbejdsaftale med et autoriseret rådgivningsfirma. Vores kunder bliver godt forberedt til besøg fra Arbejdstilsynet.

Kurser og uddannelse

Kurser og uddannelse. Miljøhuset udbyder et bredt udbud af uddannelse og kurser til Folkekirkens ledere og medlemmer af arbejdsmiljøgrupper. Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse er tilpasset folkekirkens særlige forhold og afholdes både på Sjælland og i Jylland. Vi har også et kursus til Menighedsrådene, så de kan blive klædt på til deres arbejdsmiljøansvar.

Kontakt Miljøhuset for nærmere oplysninger.

Læs om usikre gravsten og sikring af disse

Læs blog om Arbejdsmiljø og menighedsråd af Kathrine Arenstorff

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

2 tanker om "Miljøhuset – din arbejdsmiljøpartner"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *