Light Bureau

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

2730 Herlev, Danmark

GPS

55.730275, 12.4248999


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Light Bureau  er en uafhængig rådgivende virksomhed med mange års erfaring inden for belysning til bygninger og områder.

New Brand – Light Bureau.
As of 25th November 2019 ÅF Lighting and Light Bureau came together as one common brand – Light Bureau – forming an international lighting design practice as part of the design, engineering and consultancy company AFRY, former ÅF Pöyry.

Vores team er tværfagligt og består af bl.a. arkitekter, landskabsarkitekter, lysdesignere, ingeniører, el-installatører, antropologer og en kunsthistoriker der alle har et særligt fokus på belysning og lys.

Vi har mange års erfaring med design af tilpassede og holdbare løsninger. Vi har designet belysning til bygninger og pladser på UNESCO’s verdensarvsliste og til store moderne ikoniske byggerier. Vi kan således hjælpe med belysning af både kirkerum, kirken set ude fra samt belysning på øvrige arealer tilhørende kirken.

Kirkens lys

Kirkerummet er et helt særligt rum, hvor lyset spiller en vigtig rolle i opbygningen af denne særlige stemning og oplevelse.

En veldesignet belysning af kirken set ude fra kombineret med en stemningsskabende lyssætning af kirkegården kan være relevant. Med det rigtige lys af bygningen og de omkringliggende arealer kan kirken fremhæves i området. Både som et vigtigt vartegn og som et imødekommende og trygt sted.

Læs artikel om Sankt Johannes kirken i nyt lys

Hvad kan Light Bureau

Med LED-teknologiens mange muligheder er det vigtigt at holde fokus på, at vælge det rette udstyr og skabe lysdesign med høj lyskvalitet, som både understøtter og fremhæver arkitekturen.

Light Bureau udarbejder belysningsforslag, indhenter tilbud, fører tilsyn, yder teknisk rådgivning og udvikler specialdesignede løsninger. Vi kan dermed hjælpe vores kunder hele vejen gennem et projekt. Således skaber vi holdbare løsninger med fokus på høj visuel komfort og kvalitet tilpasset den enkelte bygnings historie, funktion og udtryk, samt bygherrens økonomi og efterfølgende drift af anlægget.

Udover belysningsrådgivning kan vi også tilbyde kunstrådgivning i forbindelse med indkøb af kunst til kirken.

 

 

 

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *