Eltang & Rygaard Konservering

Konserveringsfirma med speciale i bevaring af arkitekturbundne værker og kunstgenstande

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Herkules Alle 32, 2770 Kastrup, Danmark


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Om os

Eltang & Rygaard Konservering v. Katrine Eltang og Maj Rygaard er et konserveringsfirma med speciale i bevaring af arkitekturbundne værker og kunstgenstande. Vi er uddannet fra Det Kongelige Akademi, og har tilsammen over 40 års erfaring med at løse bevaringsopgaver for kirker, kommuner, museer, tegnestuer og privatpersoner.

Kernekompetencer

I Eltang & Rygaard Konservering har vi erfaring indenfor planlægning og udførelse af bevaringsprojekter i mange formater. Vi arbejder primært med undersøgelse, dokumentation, konservering og restaurering af:

  • Kalkmaleri
  • Vægmaleri
  • Interiørdekorationer
  • Farvearkæologiske undersøgelser
  • Skulpturer og monumenter

Ud over at løse konkrete opgaver, rådgiver vi om bl.a. om klima- og saltrelateret nedbrydning, om den bevaringsrelaterede projektering og om anbefalinger til præventiv bevaring efter et afsluttet projekt. I forbindelse med arbejdet med kalkmalerier udføres projektet iht. til Nationalmuseets retningslinjer og i tæt samarbejde med museets kirkekonsulenter. Er menighedsråd eller andre interesseret i et foredrag eller anden form for formidling af projektet, hjælper vi gerne.                                                                 

Priser

Vores timepris afhænger af projektets karakter, størrelse og geografiske placering. I er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud. Vi leverer samme høje kvalitet – til tiden – uanset om det er et stort eller et lille projekt, der skal løses.

Kontakt

I finder mere information om Eltang & Rygaard Konservering på www.erkonservering.com eller ved at kontakte os på mail eller telefon:

Katrine Eltang & Maj Rygaard

Katrine Eltang, Konservator, cand.scient.cons

E-mail: ke@erkonservering.com Mobil: 26240129

Maj Rygaard, Konservator, cand.scient.cons

E-mail: mr@erkonservering.com Mobil: 22637311

Privatejet gipsrelief. Berthel Thorvaldsen: “Rebekka og Eliezer”. FØR BEHANDLING.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *