Drone-Tjek Aps

FORLÆNG LEVETIDEN PÅ JERES KIRKE

ADRESSE u0026amp; KONTAKT


Adresse

Ringager 28, 2605 Brøndby, Danmark

GPS

55.646994, 12.390766

Telefon


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Dronetjek af kirkegård
Dronetjek af kirke og kirkegård

DroneTjek kan hjælpe jeres kirke med at spare penge og være på forkant med drift og vedligehold.

Med dronen optager vi materiale i høj kvalitet, og kommer hele vejen rundt, også i toppen af spiret. En droneinspektion er et effektivt og billigt alternativ til lift eller stillads.

Præcis dokumentation

Vi udarbejder en udførlig rapport, der gennemgår tilstanden på tag og/eller facaden. Rapporten kan bruges til at planlægge arbejde, finde skader før de vokser sig store, og til at indhente de rigtige priser fra jeres lokale håndværkere. Rapporten er også et vigtigt grundlag for at lægge præcise budgetter, og kan bruges som et stærkt supplement til det årlige kirkesyn samt provstesyn. Rapporterne egner sig både til kirker, præstegårde og menighedens øvrige ejendomme. Vores kunder oplever, at deres udgifter til udvendigt drift og vedligehold falder markant. Vi hjælper med at levetidsforlænge ejendomme – også dem, der i forvejen er meget gamle.

Digital tvilling – 3D-model

DroneTjek tilbyder også at lave 3D-modeller af kirken – både indvendigt og udvendigt. Med en 3D-model får man en komplet digital rekonstruktion, som kan bruges til flere ting. Først og fremmest er modellen en 100% præcis dokumentation af den faktiske tilstand og udseende. Skulle man få brug for at rekonstruere noget, har man altid det mest præcise grundlag. Modellerne er præcise ned til få millimeter. Modellen kan ydermere bruges som dokumentation før evt. ombygning, eller hvis der er brug for at lave opdaterede optegnelser. Ydermere kan jeres tilknyttede rådgiver arbejde med modellen i sit foretrukne program. Modellen kan også bruges som en pæn, visuel præsentation af jeres kirke.

Film med udvendig 3D-model af Jesuskirken:

Vi sætter en ære i at udføre et grundigt og præcist stykke arbejde. Vi skræddersyr vores ydelser til præcis jeres behov, og sørger altid for, at I kommer godt videre. Når vi alligevel er ude på en opgave hos jer, kan vi også tage nogle flotte billeder af kirken og jeres område set foroven.

Kontakt og referencer

Kontakt os for at høre mere, eller se eksempler på noget af det arbejde vi allerede har udført for folkekirken – fx Høje Taastrup Kirke, Svanninge Kirke, Frederikshavn Kirke, Jesuskirken, Margrethekirken, Taksigelseskirken og Lyngby Kirke.

Generel film om DroneTjek

PRODUKTER u0026amp; SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar