ADDvision

tidligere 1stLevel ApS

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Lyskær 9A, 2730 Herlev

GPS

55.7139154, 12.4330296


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


ADDvision (tidligere 1stLevel ApS)

Første valg på første klasse for kirkerne i mere 11 år indenfor IT, AV, Telefoni, Print, Service og Support og samtidig er 1stLevel landsdækkende.  

Vi har et team a specialister ansat, som er eksperter på hver deres fagområde. Det tilsikrer, at man altid for den bedste løsning, pris, service, support og garanti. 

AV

Audioløsninger

Til gudstjenester for bedre taleforståelse og forkyndelse. Endvidere audioløsninger og lys til livemusik, foredrag, børnestuer, ældreklubber, mødelokaler og kontorer.

AV: Vi laver installationer indenfor lyd til kirkenmenighedslokaler, multirum, gymnastiklokale, fællesrum., loungerum, køkkener mv. i kirker rundt i Danmark. 

IT: Vi leverer Microsoft Office 365, Wifi, Netværk, Hosting, Cloud, Antivirus, Backup, Firewalls, Software, Programmering og masser af Service og Support. 

Hardware: Vi leverer også alt Hardware indenfor ITAudio, Video, Telefoni, Print mv. til markedsrigtige priser og med de bedste garantier i markedet. 

Streaming

Streaming af Gudstjenester, konference, webinarer mv. Vi har til online møder med mange deltagere i samme rum en helt unik mikrofon løsning, som monteres i loftet og som ligner en almindelig 60cm x 60 cm loftplade. Men den er fyldt med mikrofoner og skal monteres lige over bordet. Så kan den række op til 20 mødedeltagere som høres, som de sad med en mikrofon foran munden.  læs mere om streaming

Telefoni

Telefoni: telefoni og netværk, med en stor månedlig prisbesparelse i forhold til aftalen via Kirkeministeriet (SKI) på mellem 30-35 %. IP-telefoni løsningerne kan designes præcis efter den enkeltes krav og ønsker til opsætning og brugervenlighed mv.  

Fibernet: Vi leverer op 1000/1000Mbit fibernet forbindelser til typisk 20-25 % besparelser i forhold til at købe fibernet.  

Print: Har du nogensinde glemt et print i printeren? Print løsninger, som er sikre er nødvendige og som derved overholder GDPR lovgivningen og derved sikre at personfølsomme dokumenter ikke bare ligger i printeren og er offentlig tilgængelige. 

Installationer: Vi laver alt indenfor Installationer af hardware, kabler mv. med et professionelt team.  

Service og support: Vi levere super professionel service og support til vores kunder på IT og AV.  

Vi indgår normal 3 årige serviceaftaler 

Vil du og din kirke med på 1 klasse? 

ADDvision hjemmeside

Videoløsninger

Til gudstjenester, filmfremvisninger, foredrag, events, ældreklubber, børnestuer, webmøder, mødelokaler og kontorer.

 

 

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *