Streaming i kirken

Streaming i kirken

Nå din menighed og alle andre med streaming

Streaming i kirken. Ved hjælp af et simpelt setup fra AV CENTER kan du let og i god kvalitet nå din menighed og alle andre, uden at de behøver være til stede fysisk i kirken.

Vores løsning er brugervenlig og du vil hurtigt opleve, hvor nemt det er at få dit budskab ud via streaming.

Prøv inden du køber

Vi anbefaler en grundig demonstration af løsningen inden du beslutter dig. Du er velkommen til at besøge et af vores 5 showrooms. Vi kan også arrangere et besøg i kirke, der har et tilsvarende system installeret. Slutteligt kan vi tilbyde en prøveopsætning i jeres egen kirke. Læs mere om showrooms i hele Danmark

Få mere info

Kontakt dit lokale AV CENTER for et uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi kan fortælle mere om mulighederne ved streaming. Du kan også læse mere på www.avcenter.dk/kirke.

Vores erfaring er din tryghed for en streamingløsning, der dækker dine behov, krav og ønsker.

Med streaming kan du både nå flere og andre i menigheden, og det er nemmere end de fleste regner med.

Når vi etablerer en streaming-løsning i en kirke sørger vi for at løsningen er så enkel og brugervenlig som mulig, men samtidig kan leve op til krav om både kvalitet og funktionalitet.

Sognepræst om BeeCast

streaming i kirke. billed collage.
Streaming i kirken

Enkel men skalerbar

Vi ved at det i mange tilfælde vil være enten præsten selv eller andre kirkeansatte, der samtidig deltager i den kirkelige handling, som vil skulle betjene udstyret. Derfor er nem betjening af udstyret enormt vigtigt, så vi sikrer at betjeningen eller andre dele af løsningen ikke går ind og flytter fokus fra begivenheden.

Løsningen er dog stadig fleksibel og skalerbar, hvilket betyder at det vil være muligt at tilføje eksempelvis flere kameraer på sigt, hvis dette ønskes.

Streaming i kirken. Kamera Ved Søjle I Kirke Med Illustrering Af Kameraøje
Streaming i kirke. Kamera ved søjle

Kom bredt ud med dit budskab

Når selve udstyret er på plads, vil næste skridt være at se på hvilke streamingplatforme man ønsker at benytte. Eksempler på disse kunne være YouTube, Facebook eller lignende, men kunne også være vores egen platform ‘AV CENTER Live’. AV CENTER Live-platformen håndterer data via danske servere, og giver mulighed for at streamingen kan afvikles som en lukket streaming, hvor der kræves adgang før den kan tilgås.

Intern Distribution Af Signal
Streaming i kirke. Intern distribution af signal

Udover streaming til internettet er det naturligvis også muligt at distribuere streamingsignalet internt, så det kan vises i fx våbenhus, sideskib og konfirmand-/menighedslokaler.

Optagelse til senere brug

Udover at kunne livestreame, giver løsningen også mulighed for, at du optage via streamingudstyret. Optages der et bryllup, kan man efter den kirkelige handling overdrage optagelsen til brudeparret på et USB-stick, og på den måde være med til at forevige denne helt særlige begivenhed.

Streaming i kirke. Usb Stick Med Bryllupsoptagelse
Streaming i kirke. USB stick med bryllupsoptagelse

Prøv inden du køber

For at sikre at du ender med den rigtige løsning, tilbyder vi en eller flere demonstrationer. Vi kan enten tilbyde dig en demonstration i vores egne showrooms. Vi kan tilbyde et besøg i en kirke med en tilsvarende løsning eller vi kan tilbyde en fuld prøveopsætning i jeres egen kirke. På den måde kan du få lov at danne dig et indtryk af løsningen, og sikre dig at den lever op til.

Skriv et svar