Sigurd Barrett på Kirkens Forum

Sigurd og Snapper
Sigurd og Snapper. Foto: Snapper.
DKM.
Foto:Lars Salomonsen/BorderPress.dk

Sigurd Barrett på Kirkens Forum

Sigurd Barrett på Kirkens Forum, lørdag 26. september kl. 11.00 “Store scene”

Hør selv Sigurd fortælle hvad han optræder med, lørdag d. 26. sept kl. 11.00 på store scene.

 

https://youtu.be/L9upOIiQaZY

Efter sin optræden på Kirkens Forum vil Sigurd besvare spørgsmål og skrive autografer m.v. på Koncert i kirkens messestand.

Sigurd Barrett
Bogen ”Sigurd fortæller Bibelhistorier”, der udkom i 2010, er den bedst sælgende børnebog i Danmark med mere end 80.000 solgte eksemplarer!
Sigurd Barrett og hans trio har optrådt i 150 kirker med deres bibelkoncerter. Alle steder med bragende succes.

I “Sigurd fortæller flere bibelhistorier” fortæller Sigurd igen bibelen i ord og toner, men denne gang med andre og nye sange. Bl.a. indgår også nogle af sangene fra Sigurds seneste filmprojekt, ”Sigurds historier om at være til”, der ligeledes er blevet til i samarbejde med Danmarks Kirkelige Mediecenter, og som udkom i oktober 2013 i anledning af DKM’s 25 års jubilæum.

Nye film på vej – Topper i Afrika

Danmarks Kirkelige Mediecenter har netop afsluttet optagelserne i Afrika til en række nye film til de 5-9 årige i det kendte Sigurd og Snapper-univers. Denne gang handler det om verdens uretfærdighed. Hver film tager en u-landsproblematik op og fortæller om den i børnehøjde. Tøjdyret Topper er børnerapporteren, der undersøger, fortæller og oplever. Hjemme i Danmark modtager Sigurd og Snapper videohilsner fra fætter Topper og vil gennem både snak og nye sange sætte fortællingerne i perspektiv.

Sigurd Barret