Morten Thomsen Højsgaard forlader Bibelselskabet

Morten Thomsen Højsgaard forlader Bibelselskabet og bliver ny chef DR Historie og Tro.

Morten Højsgaard har været generalsekretær i Bibelselskabet i 4 år og efterlader sig en masse gode resultater. Senest udgivelsen af  12 pop- og rockmusikeres moderne “Lydspor fra Bibelen” i forbindelse med  fejringen af Bibelselskabets 200 års jubilæum.

1. marts 2015 tiltræder Morten Thomsen Højsgaard en nyoprettet stilling i DR, hvor han bliver chef for public service-institutionens dækning af stof om historie og tro på tv, i radioen og på internettet.

Morten T. Højsgaard
Morten T. Højsgaard. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Morten Thomsen Højsgaard bliver samtidig medlem af ledelsesgruppen for DR Kultur.

“Det har været en stor fornøjelse for mig i Bibelselskabet sammen med en stor kreds af kreative mennesker at være med til at åbne den del af kulturarven, som Bibelens tekster udgør. Men jeg er uddannet som religionssociologisk forsker inden for studiet af medier og religion, og jeg har tidligere arbejdet seks år som avisredaktør, så det er et naturligt skridt for mig nu igen at træde ind i mediebranchen hos DR, hvis programmer betyder så meget for den danske befolkning”, siger Morten Thomsen Højsgaard, der også kan skrive cand.mag. i kristendomshistorie og historie på sit cv.

Skriv et svar