Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpe erstatter den dyre el-opvarmning og giver en mere energieffektiv løsning. Da kirker normalt ikke har vandbårne varmesystemer, er luft til luft varmepumper et velegnet valg. Disse varmepumper kan dimensioneres til at opvarme kirker i forskellige størrelser og leverer en kraftig varmekilde, der kan overholde kirkernes varmecirkulære.

Etablering af de store luft til luft varme-pumper laver Ravnholm Energi i samarbejde med Solar, som assisterer med at dimensionere og installere de store luft til luft varmepumper.

Med de store luft til luft varmepumper kan man lave fra 35 kW op til 140 kW i kaskade montering.

Til kirker uden radiatorer

Læs evt. mere arbejdet med folkekirkens grønneomstilling

Solar og Ravnholm Energi har indgået samarbejde på store luft til luft varmepumpe løsninger til kirker. Et samarbejde som omhandler varmepumper fra den danske varmepumpe producent Termonova. Termonova blev tidligere på foråret af opkøbt Solar.

FAKTA

En luft til luft varmepumpe er en opvarmningsenhed, der bruger luft som energikilde til at producere varme. Den fungerer ved at trække luft ind udefra, opvarme den og derefter distribuere den varme luft indendørs i rummet. Denne type varmepumpe kan bruges til at opvarme både hjem, kontorer og offentlige bygninger som kirker.

Læs om varmepumper til kirker

Mere information

Hvis du vil have mere information om luft til luft varmepumper og deres anvendelse i folkekirken, kan du besøge Ravnholmenergis hjemmeside

Det behøver ikke at være dyrt at være grøn

En tanke om "Luft til luft varmepumpe"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *