Feriehjælp fra kirken

Feriehjælp fra kirken

Børn i dårligt stillede familier skal have mulighed for at komme på ferie for ikke at blive isoleret socialt. Det siger Folkekirkens Feriehjælp, som netop har arrangeret og betalt for 1468 personernes ferie.

Børn i dårligt stillede familier skal have mulighed for at komme på ferie for ikke at blive isoleret socialt. Det siger Folkekirkens Feriehjælp, som netop har arrangeret og betalt for 1468 personernes ferie

Folkekirkens Feriehjælp sender dårligere stillede familier på ferie hver år i uge 26 og 27. I år var det på feriecentrene Marielyst, Karrebæksminde, Helsingør, Rørvig Centret, Faaborg Feriecenter, Jesperhus Feriecenter og Ribe Byferie

Jens From Lyng

Lone Kieffer havde ikke råd til at tage sine børn med på ferie. Derfor blev hun en af de næsten 1500 danskere, der i år fik arrangeret og betalt en uges sommerferie af projektet Folkekirkens Feriehjælp.

Det betød, at hun og hendes tre børn kunne tilbringe en uge i Karrebæksminde Feriecenter i stedet for at blive hjemme i Nykøbing Falster hele sommeren.

– Jeg synes, det er godt for børnene at komme på ferie ligesom alle de andre børn i skolen. Og når man ikke har så mange penge, er det dejligt, at man kan få hjælp til det, siger Lone Kieffer, som er kontanthjælpsmodtager.

SE OGSÅ: Sådan kommer du med Folkekirkens Feriehjælp

– Nyheder