Blå mandag med LIGA

Blå mandag med LIGA

Blå mandag med LIGA til konfirmander i Herning

L.I.G.A spiller til blå mandag for konfirmander i Herning
L.I.G.A spiller til blå mandag for konfirmander i Herning

Blå mandag med LIGA. Den danske pop-duo L.I.G.A. lægger i foråret 2016 lyd til jyske konfirmanders Blå Mandag i Herning. Med storhittet ”Julia” og masser af fængende popmusik kan de unge mennesker glæde sig til, at L.I.G.A. sætter gang i festen.

Koncerterne afholdes på Fermaten i Herning d. 25. april og d. 2. maj 2016 – dage hvor rigtig mange konfirmander holder Blå Mandag. L.I.G.A. er kendt for at give den fuld gas på scenen og vil helt sikkert gøre de to Blå Mandage ekstra unikke og uforglemmelige.

Musikken er sponsoreret af Fermaten, Sparbank Nord og VisitHerning og er en af mange oplevelser i konfirmandpakken fra Herning.

Blå mandag med LIGA

Herning satser på stor Blå Mandag Stor koncert med L.I.G.A., forlystelser hele dagen og rig mulighed for shopping. Sådan lyder konfirmandcocktailen for Blå Mandag i Herning i 2016. Herning ønsker at give konfirmanderne en unik oplevelse, når de skal fejre deres Blå Mandag. Derfor satser byen særligt på de to store Blå Mandage d. 25. april og d. 2. maj i 2016, og turistforeningen VisitHerning har sammen med forskellige samarbejdspartnere lavet en oplevelsespakke med noget for enhver smag og med garanti for en sjov Blå Mandag.

”Herning har alt, hvad der skal til for at skabe den perfekte Blå Mandag. Masser af sjove forlystelser for teenagerne og trygge rammer til at berolige forældrene – og det allermeste er indendørs!” siger Lars Hajslund, direktør i VisitHerning.

 

BlåMandag i Herning selfie
Blå mandag med LIGA

En Blå Mandag som er sjov i al slags vejr Mange af de aktiviteter konfirmanderne kan opleve i Herning foregår indenfor, da konfirmationsdatoerne falder tidligt i år og risikoen for regn på Blå Mandag er stor. Alt lige fra shopping i herningcentret, indendørs L.I.G.A.-koncert på Fermaten, lækre konfirmandbuffetter på udvalgte restauranter, filmoplevelser i biografen, klatring og wellness i DGI Herning til et hav af forlystelser i Baboon City sikrer, at de unge mennesker får en sjov dag i tørvejr. Og så kan konfirmanderne i stedet for vælge den sjove slags vand i Vandkulturhuset i DGI Herning som også er med i Blå Mandags-pakken.

Konfirmander fortsætter efter konfirmationen 

Blå Mandag 2016 i Herning
Blå Mandag 2016 i Herning

Trygge rammer og færre bekymringer Herning har valgt at lave en samlet pakkeløsning med spisning og masser af aktiviteter at vælge imellem, så konfirmander kun behøver at have penge op ad lommerne, når de skal shoppe. Og med transport i busser, synlige VisitHerning-medarbejdere og flere forældre-pitstops rundt omkring i byen, er de unge mennesker i trygge hænder i Herning og kan fokusere på at have det sjovt. Hernings forretninger og attraktioner bakker op om Blå Mandag og glæder sig til at give konfirmanderne en god oplevelse i 2016.

 

Konfirmand tema

 

___________________________________

 

Fakta om L.I.G.A.

 • Popbandet L.I.G.A kom på danskernes læber i 2013, da de debuterede på alle landets radiokanaler med “Skylder Dig Ik’ Noget” der betegnes for en nyklassiker i den danske hitsskat.
 • I september 2015 blev trioen til en duo, da de tre venner, valgte at gå i forskellige musikalske retninger og L.I.G.A består i dag af den talentfulde trommeslager Ihan Haydar og sangskriver/sanger Nicky Russell.
 • L.I.G.A har turnéret landet rundt siden sommeren 2013, og det guld- og platincertificerede samt prisvindende band har måske rekorden i længste non-stop turné på samme debutplade, hvilket vidner om kvalitet og fest i meget høj klasse.
 • Hør hittet ”Julia” https://www.youtube.com/watch?v=4f5ecAN8SGM
 • Læs mere om gruppen på deres Facebookside
Pige på Segway
Pige på Segway

Fakta om Herning:

 

 • Sidste år afholdte ca. 500 konfirmander deres Blå Mandag i Herning og i år forventes det, at mere end 1.000 konfirmander fra Herning og omkringliggende byer vælger at holde deres Blå Mandag i Herning.
 • Stor Blå Mandag i Herning koster 595 kr. alt inkl. Se mere på www.visitherning.dk/blaamandag
 • Koncerterne er sponsoreret af VisitHerning, Fermaten og Spar Bank Nord.
 • Herning er en spændende by fyldt med events og begivenheder for alle aldersgrupper og med MCH Messecenter Herning i spidsen tiltrækker byen store koncerter med verdenskendte stjerner og følgende har allerede givet koncert i Herning: Lady Gaga, Justin Bieber, Rammstein, Britney Spears, Red Hot Chili Peppers m.fl.
 • På byens intime spillested Fermaten spiller mange af de nye upcoming bands, men også veletablerede musikere.
 • Gågaden er fyldt med butikker og restauranter for enhver pengepung, og også herningCentret er bestemt et besøg værd, med sine 75 butikker og titlen som ”Danmarks Bedste Shoppingcenter 2012”

 

 

 

En tanke om "Blå mandag med LIGA"

Kommentarer er lukket.