Svend Løbner – din kirkes journalist

Din kirkes journalist

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Gl. Lundeborgvej 32, 5874 Hesselager

GPS

55.143729285262, 10.781820456277

Telefon


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


”Lad mig skrive om kirkens ildsjæle til kirkeblad og hjemmeside – og undervise dine ansatte og frivillige i kommunikationens ædle kunst”

Det siger journalist Svend Løbner, der har stor erfaring i at skrive for kirker, foreninger og organisationer. Han kommer også ud med foredrag og hele kursusdage i kommunikation – se www.svendlobner.com.

Svend har blandt andet skrevet for Dansk Missionsråd, Bibelselskabet, Danmission og Mission Afrika.

Han har desuden skrevet bøgerne Mediepræster, Det vigtigste først og Der skal to til en tango om kirkens pressehåndtering. Bøgerne sendes gratis som e-bog til Svends kunder.

Til sogne og pastorater:

Lige nu tilbyder han ”skriveservice” til sogne og pastorater:

”Jeg kommer ud og interviewer fire af kirkens ildsjæle, tager flotte billeder, og skriver så fire portrætartikler, som kirken kan bruge i kirkebladet, på hjemmesiden og sende til lokalavisen.”

Svend skriver blandt andet portrætartikler til Ullerød Kirkes årlige kirkemagasin.

Til provstier og stifter:

Svend Løbner holder også foredrag og kurser om mediestrategi, skrivekunst og pressekontakt. Han forklarer:

“I mine studier og praksis er jeg kommet frem til redskaber, der kan hjælpe kursusdeltagerne til at skrive endnu mere præcist og effektivt, så de engagerer og inspirerer deres læsere.”

Svend Løbner – Baggrund og ekspertise:

Svend Løbner er oprindelig grafiker. Efter en præsteuddannelse i USA, var han præst flere steder i Danmark og arbejdede også nogle år som højskolelærer. Derefter tog han en Diplomuddannelse i Analytisk Journalistik ved Syddansk Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Og videreuddannede sig i Religion og udvikling på Københavns Universitet.

Svend rejser jævnligt på reportagerejser til bl.a. Somalia, Kenya, Tanzania og Nigeria for at dokumentere dansk hjælpeindsats gennem Danida og EU.

Redaktør med overblik ud fra bladproduktion for bl.a. Ullerød Kirke, Kirkepartner, KLF, Kirke & Medier, Kristelig Handicapforening, MAF og Mission Øst.

Kontakt

Svend Løbner

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *