Sicom

Teleslynge og lyd

ADRESSE u0026amp; KONTAKT


Adresse

Magtenbøllevej 140, 5492 Vissenbjerg

GPS

55.385345951062, 10.178020803879

Telefon


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


 

Aktuelt – læs om live streaming løsninger fra Sicom

Live streaming fra Ribe Domkirke

 

Læs om Livestreaming på KIRKE-TV

Drive-in gudstjeneste

Drive-in: VI har alt til en komplet ”drive-in” gudstjeneste: Mobilscene, LED storskærm, Lyd via FM, kamera-produktion (og evt. livestreaming på www)
 

Mobilt scenepodie

Mobilt scenepodie – S-stage – det er super stabilt og alle kan opsætte/nedtage det på under 1 minut!
Læs mere om mobilt scenepodie

 

Unikt designet løsning med lyd og teleslynge til jeres kirke

Sicom har mere end 40 års erfaring i teleslynge, lyd og kommunikation. Når vi designer den perfekte lyd i kirken, gør vi det på denne baggrund. Med et professionelt og diskret lydanlæg og teleslynge sikres I, at det, der bliver sagt i kirken, bliver hørt af hele menigheden. Også hørehæmmede og folk med høreapparat.

En opgave i jeres kirke starter på baggrund af et besøg, hvor jeres ønsker og udfordringer afklares. På den måde sikres I den løsning, der passer til lige netop jeres kirkerum.

Med teleslynge overholder I regler om lyd og teleslynge i offentlige rum. Vi giver jer mere information om krav til teleslynge og om bygningsreglementet på sicom.dk

Sicom rådgivning og målinger

Taleforståelighed er et vigtigt begreb i rum med forskellige former, materialer og indretning. Derfor installeres højtalere og teleslynge bl.a. på baggrund af konkrete målinger der kaldes STI (Speech Transmission Index). STI angiver i hvor høj grad tale kan “overleve” på vejen frem til lytteren.

sicom.dk har vi samlet en række af de vigtigste bestemmelser, krav og standarder på området, så I bliver godt rustet til at træffe kvalificerede beslutninger.

Derudover kan I finde tryghed i vores service, undervisning og altid nærværende personlige rådgivning og vejledning, samt vagttelefon.

Ring til os på tlf. 70 20 84 22 og lad os få en snak om jeres behov, løsninger eller udfordringer, og vi er altid klar til en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer til optimal lydoplevelse for alle.

Skab interesse med et fuldendt lydbillede med Sicom

Når der afholdes forskellige arrangementer som koncerter for børn og voksne i kirken, kan I også tilbyde jeres besøgende den fuldendte oplevelse i lyd, lys og billeder. Vi møder ofte ønsker om, at vi installerer komplette løsninger med AV-udstyr.

Sicoms AV-udstyr er selvfølgelig af samme høje kvalitet som vores teleslyngeløsninger.

Samlede produkter:

  • Teleslynge
  • Højttalere
  • Skærme
  • Projektorer
  • Streaming
  • Serviceaftaler
  • Vagtordning

Vi samarbejder med alle kvalitetsbevidste leverandører på markedet, og leverer kvalitets- og driftssikre løsninger til konkurrencedygtige priser.

Et udpluk af spændende projekter:

Teleslynge i Købelev Kirke
Mariehøj Kirkes nye anlæg er i absolut verdensklasse!
Nyt lydanlæg i Budolfi Kirke

Telefon 7020 8422

PRODUKTER u0026amp; SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

En tanke om "Sicom"

Skriv et svar