Oticon Danmark

Professionel leverandør af lyd- og AV-løsninger til kirker

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Kongebakken 9 Smørum 2765 Danmark

GPS

55.749634408629, 12.29450952405


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Oticon Danmark

Professionel leverandør af lyd- og AV-løsninger til kirker og kirkerelateret byggeri

Oticon Danmark har mere end 100 års erfaring med levering og installering af lydanlæg til danske kirker, sognegårde, konfirmandlokaler, kapeller m.m. Igennem årene har vi dertil oparbejdet en stor viden og erfaring inden for brugervenlige og diskret tilpassede AV-løsninger. Vi tilbyder bl.a.:

  • Teleslynge- og højttaleranlæg
  • Professionelle musikløsninger
  • Projektorer og interaktive tavler
  • Skærmløsninger
  • Kameraer og streaming
  • Optageløsninger
  • Trådløs styring via tablet

Med et teleslyngeanlæg installeret i en kirke lever du ikke blot op til Bygningsreglement 2015, du sikrer dig også, at mennesker med høreapparater får det hele med. Et professionelt højttaleranlæg tilgodeser både normalthørende, hørehæmmede og høreapparatbrugere. Sidst, men ikke mindst, kan du med en AV-løsning skabe de perfekte rammer for afholdelse af såvel gudstjenester som konfirmandforedrag. Læs mere om alle Oticon Danmarks løsninger her.

Brugervenlighed og æstetik

Oticon designer og projekterer skræddersyede lydløsninger, som med den nyeste og mest fleksible teknologi tilpasses kirkerummet samt kundens behov. Takket være en bred vifte af leverandører kan vi garantere, at dine Oticon Danmark lyd- og AV-løsninger forener de både brugsmæssige og æstetiske aspekter på et højt niveau.

Vi har mange års erfaring med at installere højttaleranlæg i kirker, som spiller sammen med kirkens ofte lange efterklangstid – og dermed udfordrende akustik. Vores specialtilpassede højttalertyper begrænser lydudstrålingen til de hårde og lydreflekterende mure, men spreder i stedet lyden ud over tilhørerpladserne. Vi har blandt installeret nye lydløsninger i Vor Frelsers Kirke i København, Løgumkloster Kirke, Østerhåb Kirke i Horsens, Sct. Jacobi Kirke i Varde, Helleruplund Kirke og Emmauskirken på Frederiksberg.

Er det nødvendigt med et nyt højttaleranlæg?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et højttaleranlæg overhovedet er nødvendigt, eller om det eksisterende højttaleranlæg virker efter hensigten, tilbyder Oticon Danmark at dokumentere det aktuelle lydbillede vha. en professionel taleforståelighedsanalyse. Resultatet samles i en rapport, som også rummer en analyse af det nuværende lydanlægs almene tilstand samt vores vurdering af den optimale placering af højttalere.

Rådgivning og projektering

Vi yder rådgivning, teknisk bistand, salg og service i forbindelse med den daglige drift, restaurerings- og fornyelsesopgaver. Vi kommer gerne forbi til en møde, hvor vi i fællesskab kan drøfte jeres fremtidige ønsker til en optimal billede- og/eller lydløsning, der naturligvis vil overholde de nyeste kvalitetskrav samt Kirkeministeriets vejledning.

Om Oticon Danmark

Oticon Danmark ejes af danske William Demant Holding A/S og har hovedkontor i Smørum. Via koncernen har vi adgang til den nyeste teknologi og et godt samarbejde på tværs af koncernen. Oticon Danmark designer og fremstiller desuden høreapparater til voksne og specialhøreapparater til børn, og produkterne forhandles gennem salgsvirksomheder i 22 lande og cirka 80 uafhængige distributører verden over. Oticon Danmarks lyd- og AV-afdeling er tidligere kendt som Phonic Ear.

Læs eksempel på kirkerenovering med lydanlæg

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

En tanke om "Oticon Danmark"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *