Mission Øst – værdier i handling

– værdier i handling

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Sankt Lukas Vej 13, 2900 Hellerup

GPS

55.726705106074, 12.558516482882


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Denne kvinde er netop undsluppet Islamisk Stat og er kommet i sikkerhed i Daquq-lejren ved Kirkuk, hvor Mission Øst hjælper. Det er fordrevne som hende, Mission Øst nu hjælper i Vest-Mosul.jpg
Denne kvinde er netop undsluppet Islamisk Stat og er kommet i sikkerhed i Daquq-lejren ved Kirkuk, hvor Mission Øst hjælper.

Mission Øst er en international nødhjælps- og udviklingsorganisation, der arbejder for at hjælpe sårbare mennesker og støtte lokalsamfunds kapacitet til at organisere og hjælpe sig selv gennem aktiviteter fra nødhjælp under katastrofer til langsigtet udviklingshjælp.

Arbejder i en række lande

Organisationen yder katastrofe- og udviklingshjælp i bl.a. Rumænien, Armenien, Irak, Tadsjikistan, Afghanistan, Nepal, Burma, Syrien og Nordkorea.

I Nordirak har organisationen siden august skaffet tøj, tæpper, madrasser, byggematerialer og livsnødvendig medicin til over 10.000 fordrevne kristne og yezidier.

I Nepal var man hurtigt på pletten efter jordskælvet den 25. april 2015. Organisationen har siden hjulpet over 65.000 mennesker med husly, drikkevand, hygiejne og sanitet.

I Nordkorea er organisationen den eneste danske hjælpeorganisation. Man har  bl.a. givet fødevaretilskud til cirka 50.000 børn og reddet mange af dem fra den visse sultedød. En FN-rapport konkluderer nemlig, at 27,9 procent af Nordkoreas børn er kronisk underernærede.

Adventskalender fra Mission Øst

Adventskalenderen kan bruges af præster og kirker på adventssøndage. Der er gratis materiale med, der f.eks. viser, at børn i dag må flygte ligesom Jesusbarnet i sin tid måtte flygte med sine forældre til Egypten. Læs mere...

Overlevelse i Mosul

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *