Kirkenettet – Folkekirkens IT

Folkekirkens IT

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Rådhusstræde 2, 1466 København, Denmark

GPS

55.677077257609, 12.573947838425


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Kirkenettet – Folkekirkens IT

Folkekirkens IT

Login med intranet.kirkenettet.dk

https://loginservice.kirkenettet.dk/

Folkekirkens IT - Kirkenettet

Folkekirkens It

Folkekirkens Ithttps://www.folkekirkensit.dk

Strategi for styring af Kirkenettet 2023-2025 · Tidligere strategier · Styring+. It-Følgegruppen+.

Support

Folkekirkens It

Rådhusstræde 2
1466 København K
TLF: 7020 2535

Forside – Sitehttps://folkekirkensintranet.dk

Velkommen til Folkekirkens IntraNet. Her finder du fælles viden, nyheder og inspiration til dit arbejde i folkekirken. Du er nu på intranettets åbne del, hvor …

Den Digitale Arbejdsplads DAP

Sogn.dk
Portalen www.sogn.dk indeholder oplysninger om alle sogne i Danmark,
Kontaktoplysninger til præster og andre medarbejdere ved kirken.
Navne på menighedsråd. Statistik og oplysninger om sognenes økonomi.

Hjemmesiden

Hjemmesiden har  information til menighedsrådene om Sogneportalen, Telefonrabatordningen og digital forvaltning.

Informationen har  konkrete oplysninger om forskellige områder og  henvisninger til relevante hjemmesider.

Kirkekalender. App-support. Support. Økonomi. Anskaffelser og udbud. Leverandøroplysninger. Info nyt og It-Strategi

Folkekirkens IT

består af Personregistrering, hvor kordegne og præster administrerer fødsler og dødsfald, så de bliver registreret i Folkeregisteret.

Den digitale kirkebog indeholder personoplysninger om fødsel, dåb, konfirmation, vielse og begravelse. Endvidere familierelationer og oplysninger fra folkeregisteret som navngivelse og navneændringer.

Borgere kan i en vis grad udfører selvbetjening ved udfyldelse af formularer og bestilling af attester via Borger.dk.  Men folkekirkens personale udfører stadig et stort arbejde for både folkekirken og staten vedrørende personlige oplysninger via den Digitale kirkebog og Folkeregisteret.

Kordegne og Præster udfører også administrativt arbejde i forbindelse med dødsfald. Begravelsesmyndigheden er en sognepræst med titlen kirkebogsfører og begravelsesmyndighed forkortet kbf. Myndigheden kan være uddelegeret til en kordegn i store sogne.

Digitaliseringskonferencen 2022

Læs om konferencen på folkekirken.dk

Kirkenettet er et centralt IT-system, der er specielt designet til at imødekomme behovene i Folkekirken. Det drives af Folkekirkens IT, en enhed ansvarlig for at sikre effektiv og pålidelig brug af teknologi inden for kirkesamfundet.

Folkekirkens IT’s primære mål er at lette administrationen og opgaverne i Folkekirken ved hjælp af digitale løsninger. De tilbyder en række services og værktøjer, herunder en sikker loginportal, hvor brugere kan få adgang til relevante ressourcer og intranettet.

En vigtig komponent i Folkekirkens IT er Personregistrering, der giver kordegne og præster mulighed for at administrere fødsler og dødsfald i kirkesamfundet. Den digitale kirkebog er en anden vigtig funktion, der indeholder personoplysninger om dåb, konfirmation, vielse og begravelse, samt oplysninger om familierelationer og navneændringer.

Kirkenettet og borgere

Borgere kan også udføre visse selvbetjeningsopgaver via Borger.dk, såsom udfyldelse af formularer og bestilling af attester. Men Folkekirkens personale spiller stadig en vigtig rolle i at håndtere personlige oplysninger gennem den Digitale kirkebog og Folkeregisteret.

Folkekirkens IT leverer også support til brugere og menighedsråd og er dedikeret til at sikre et velfungerende IT-miljø i folkekirkens institutioner. Du kan kontakte dem via deres kontor beliggende på Rådhusstræde 2, København K, eller via telefon på 7020 2535.

Folkekirkens IT spiller en afgørende rolle i at fremme digitaliseringen af Folkekirken og understøtte dens administration og opgaveløsning. For mere information og specifikke opdateringer om deres arbejde kan du besøge deres officielle hjemmeside.

Hvis du ønsker at deltage i arrangementer og konferencer om digitalisering inden for Folkekirken og lære mere om de seneste tendenser og innovationer, kan du besøge deres websted eller læse mere om Digitaliseringskonferencen 2022 på folkekirken.dk.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *