Kirkebemanding

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

3600 Frederikssund, Denmark

GPS

55.820478499408, 12.099349014211


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Kirkebemanding er hele Danmarks opgaveportal for kirker og kirkebetjening Kirkebemanding logo

Opgaveportal for kirker

Med Kirkebemanding får kirkerne nye ansigter ind i deres kirker, samtidig med de sparer masser af tid på at finde dem. Og Kirkebetjeningen får flere opgaver i kirkerne, og opgaver i kirker de ikke i forvejen kender.
De kirker som benytter Kirkebemanding oplever, at de opgaver de udsender, bliver anmodet af kirkebetjeningen på portalen, efter få minutter. De seneste opgaver blev anmodet efter hhv. kun 16 minutter, 5 minutter, 12 minutter, 32 minutter og tildeles umiddelbart derefter.
Kirkebemanding er skabt, fordi der er et behov, som skal dækkes. Der bruges ofte al for meget tid på at finde kirkebetjening til afløsning, sygdom, ferie- & kursusdækning, akuthandlinger mv. For et mindre månedligt beløb kan kirker i Danmark benytte opgaveportalen og spare masser af tid, få flere fra kirkebetjeningen at vælge imellem og nye ansigter i deres kirke.

Portal for Kirkebetjeningen

På den anden side er Kirkebetjeningen. De har indtil nu ikke haft én portal til landets kirkers opgaver, og det har betydet, at det kun er én eller få kirker de har arbejdet i. Med Kirkebemanding får kirkebetjeningen adgang til at anmode om opgaver i alle kirker på portalen. Det er gratis at oprette sig som Kirkebetjening.

Hurtig udsendelse af opgaver

Det tager kun to minutter at oprette og udsende en opgave på Kirkebemanding, og derefter er det blot at se anmodningerne komme ind, og i sidste ende vælge dén person som passer bedst til at løse opgaven.

Vores kerneydelse er, at formidle kontakten mellem kirke og kirkebetjening, og vi tager ikke del i løn eller øvrige aftaler mellem parterne.
Når Kirkebemanding dækker hele landet, vil landets kirker ikke længere opleve mangel på kirkebetjening.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at oprette dig eller din kirke, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 2153 2009, kontakt@kirkebemanding.dk eller besøg vores hjemmeside.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *