IMMO A/S

Eksperter i motoriserede hjælpemidler

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Jens Grøns Vej 9, DK-7100 Vejle

GPS

55.675349919983, 9.5780642712031


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Eksperter i motoriserede hjælpemidler

IMMO A/S. Siden opstart i 1967 har vi afhjulpet og forebygget immobilitetsproblemer ved at udvikle motoriserede hjælpemidler til OEM, rehab-, sundheds-, service-, bygge- og industrisektorer samt vores egen parasport. Vi lytter til vores kunders problematikker og tilbyder svar, der er opdaterede på de nyeste teknologier, og som overholder gældende lovgivninger.

Læs Elektrisk katafalk forbedrer arbejdsmiljøet

Fri bevægelighed

Hos IMMO arbejder vi for menneskers og virksomheders frie bevægelighed. Målet er konstant at skabe løsninger enten på eksisterende maskiner eller maskiner bygget fra bunden, til et individuelt menneske eller til generel brug og samtidig optimere ved at bryde daglige rutiner. Dette til gavn for både arbejdstager og arbejdsgiver. Derfor siger vi, at vi arbejder for menneskers og virksomheders frie bevægelighed.

Danskproducerede specialløsninger

Immo har egenproduktion i Vejle. Det giver os muligheden for at udvikle og producere specialløsninger i tæt samarbejde med kunden. Dette førte til den første og eneste eldrevne og firehjulstrukne katafalk med elektrisk hæve-sænkefunktion. Der har i udviklingen være fokus på sikkerhed, minimal vedligeholdelse og brugervenlighed.

Katafalken er udstyret med to kraftige, men støjsvage elmotorer, der kan klare en totalvægt op til 400 kg. Den er velegnet til kørsel i ujævnt terræn såsom stigninger, græs, løst grus og brosten. Designet er holdt simpelt og diskret af respekt og hensyn til miljøet.

Læs om navneskift fra UB-let til IMMO 

Sådan kom den eldrevne katafalk til

IMMO A/S blev i sin tid kontaktet af de ansatte på Bredballe kirkegård vedrørende kistehåndtering. De kistevogne, der var på markedet, kunne ikke afhjælpe det påbud Bredballe Kirke havde fået fra Arbejdstilsynet.

I et tæt samarbejde med kirkens ansatte og Arbejdstilsynet udviklede vi den første og eneste eldrevne og firehjulstrukne katafalk med elektrisk hæve-sænkefunktion. Desuden skulle den være støjsvaghed og have trækkraft til at kunne køre med op til 400 kg. på grus, græs, brosten og i sne.

Katafalken opfylder de arbejdsmiljømæssige behov samtidig med, at den er så diskret, så man stort set ikke bemærker den. Læs hele historien om katafalken

PRODUKTER & SERVICE

Elektriske maskiner

Sikkerhed

Kisteløfter

Ergonomisk

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *