Grundtvigsk Forum

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Farvergade 27, 1463 København K, Denmark

GPS

55.675388566112, 12.572560814624


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Grundtvigsk Forum er sat i verden for at bringe Grundtvigs tanker om frihed, ånd og fællesskab i spil i en nutidig sammenhæng. Vi igangsætter debatter og foredrag om demokrati, dannelse, liv, ånd og tro og donerer støtte til initiativer, der på andre og nye måder gør det samme. Aktiviteterne foregår i Vartov og i vores lokale kredse rundt i landet. Grundtvigsk Forum er en almenvelgørende forening.

Et netværk i hele Danmark

Grundtvigsk Forum er et landsdækkende netværk, der omfatter en række foreninger, kredse og enkeltmedlemmer. Den røde tråd i arbejdet er præsten, digteren og samfundsdebattøren N.F.S. Grundtvig. Sigtet er nutidigt – at bringe Grundtvigs tanker om frihed, ånd og fællesskab i spil. Grundtvigsk Forum skaber rammerne om den aktuelle debat inden for tro, eksistens, kirke, skole og samfund.

Huset Vartov

Huset Vartov er et møde- og konferencecenteret som også lægger hus til en række institutioner, centre og aktiviteter, herunder et kollegium for studerende. Vartov er en historisk bygning fra 1700-tallet, og Grundtvig var i 33 år præst på stedet, som dengang fungerede som en plejestiftelse. I dag er det et kulturelt mødested med højt til loftet og kort til højskolesangbogen.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *