Gørtler og Metalsliberi

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Hedevej 69, 9800 Hjørring, Denmark

GPS

57.447541, 10.022796


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Gørtler og Metalsliberi

Oppudsning og Renovering af lysekroner i hele Danmark

Gørtler & Metalsliberi har som speciale oppudsning og renovering af lysekroner. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kommer jeg gerne forbi og gennemgår en evt. oppudsning/renovering af jeres kirkebelysning. Jeg har en specialindrettet bil hvor lysekronerne er spændt fast, hvilket betyder jeg henter og bringer i hele Danmark.  

Gørtler og Metalsliberi video

Oppudsning af lysekroner hos Gørtler

 

Oppudsning og renovering af lysekroner er et af mine specialer.

Først bliver lysekronen bliver skilt ad. Derefter bliver hver enkelt del behandlet i hånden. Alle effekterne bliver først afrenset for gammelt lak. Derefter bliver de skånsomt pudset op . Hver effekt bliver behandlet seperat ( ingen kuglepolering). Alle effekterne bliver herefter håndlakeret. Tilsidst trækkes nye ledninger. Eventuelt monteres efter aftale nye hvide  eller messing fatningsholdere. Fatningen kan som regel også gemmes væk i lyspiben.

Samme procedure i mange generationer af Gørtler og Metalsliberi

Processen foregår på samme måde,  som jeg lærte det på af Gørtler Arne Larsen ( som jeg overtog firmaet fra i 1993). Han lærte det af sin mester Gørtler H.P. Iversen, som var under oplæring af sin far. Jeg har ført proceduren videre som fjerde generationsled og har selv haft firmaet i 20 år. Måden er ført videre,  da det er absolut den mest skånsomme måde at oppudse og renovere de som regel meget flotte, gamle og mange gange skrøbelige kirkekroner på.

Gørtler og metalstøber læs om håndværket og se video

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *