Drachmann Arkitekter

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Frederiksholms Kanal 30, 1220 København, Danmark

GPS

55.665119588507, 12.527667689997


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Drachmann Arkitekter arbejder bevidst med udvikling og bevaring af betydningsfulde, historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger i Danmark og Sverige. Tegnestuen arbejder alsidigt med speciale inden for restaurering, konservering, transformation og nybyggeri i historisk kontekst. Kendetegnende for alle opgaver er en forankring i det givne og en forståelse og respekt for det eksisterende, hvor hver opgave bliver behandlet ud fra sine egne forudsætninger, bevaringsværdier, tilstand, kulturhistorie og helhed.

Drachmann Arkitekter og kirker og kulturarv

Gennem de seneste 40 år har Ole Drachmann og Drachmann Arkitekter arbejdet med kirker og kulturarv i Danmark, Sverige og England. Med indsigt, viden og forståelse udføres kvalificerede indgreb der skaber en balance mellem brug og bevaring. Drachmann Arkitekter værner om traditionelle byggeskikke og traditioner hvor der lægges fokus på liturgi, den immaterielle kulturarv og detaljering. Der arbejdes med et indgående materialekendskab og forståelse for håndværket hvorigennem der skabes intelligente løsninger af høj kvalitet og funktionalitet og hvor indgreb har stor forenelighed med den eksisterende bebyggelse.

Rådgivning

Tegnestuen udfører rådgivningsopgaver i alle skalatrin, fra vedligeholdelsesplaner og gennemgribende restaureringer til forvaltningsstrategier, energioptimering, mindre istandsættelser og aktivering af kirkerne. Alle opgaver arbejder med at styrke bygningsværkets arkitektoniske og historiske kvaliteter, således at hvert projekt har relevans for lokalsamfundet og substans som bidrager til en lang levetid og aktiv fremtid.

Drachmann Arkitekter tilbyder professionel rådgivning indenfor alle af byggeriets projektfaser fra indledende skitsering og programmering til byggeledelse, udførelse og projektopfølgning. Vi betragter det som en vigtig målsætning at sørge for en åben dialog med bygherre fra start til slut. Dertil finder tegnestuen det essentielt at arbejde med en præcision således at tidsrammer og budgetter overholdes i vores projektering.

Læs om kirkerenovering i Fredrikskyrkan

  • Drachmann arkitekter renoverer kirke i Sverige
  • Fredrikskyrkan i Karlskrona renoveret
  • Fredrikskyrkan i Karlskrona
  • Fredrikskyrkan renoveret af Drachmann Arkitekter

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *