Billig arbejdstøj

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Ølstrupvej 2a, 6971 Spjald, Denmark

GPS

56.119540217283, 8.5028903945916


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Billig arbejdstøj

Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du – ja, lige præcis; billigt arbejdstøj til alle brancher. Men hos os går vi ikke på kompromis med udvalg, kvalitet eller service. Faktisk finder du over 1800 forskellige par arbejdsbukser og mere end 2000 forskellige arbejdsjakker.
Vi har både de sidste nye kollektioner og billige restpartier fra kendte mærker som Mascot, Kansas, Snickers, FE Engel, Blåkläder og mange flere.
Det store udvalg giver dig mulighed for at vælge et helt sæt arbejdstøj i samme mærke. Du kan også kombinere tøjet på kryds og tværs af mærkerne – og dermed vælge det tøj, du synes bedst om.

Sikkerhedssko

Selvom du forhåbentligt ikke taber en gravsten over dine fødder, kan det gøre ondt nok at tabe vandkanden eller træde på en rive. Så vi anbefaler et par gode sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler (vi har mere end 500 forskellige par).

Knæpuder og arbejdshandsker

Et par knæpuder er selvfølgelig også uundværlige, når I skal luge genstridigt ukrudt. Og handsker til det rette greb om haveredskaberne finder du også hos os, for vi har nemlig 350 forskellige par arbejdshandsker og gode flerstyksrabatter, for vi ved at I slider meget af den slags.

Det er bare på alle måder rarere at være godt klædt på, når man arbejder udendørs. Synes du ikke?

Billig-arbejdstøj.dk har Danmarks største udvalg af arbejdstøj, så kig forbi, hvis I står og mangler.

 border=

Sports- og fritidstøj

Selvom vi hedder Billig-arbejdstøj.dk, har vi faktisk meget mere end bare arbejdstøj. Vi har så stort et udvalg af sportstøj og fritidstøj, at din garderobe kan suppleres med praktisk og funktionelt tøj til at dyrke jagt- og outdooraktiviteter, golf, løb, fitness, cykelsport og andet.

 border=

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *