Bekæmpelse af træskadedyr og andre skadevoldere

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Bangsvej 46A, 7430 Ikast, Denmark

GPS

56.158280947698, 9.155138896014


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Når der er brug for ekspertise og erfaring

Skadedyrssikring DK ApS er et mindre firma med stor erfaring indenfor bekæmpelse af træskadedyr. Firmaets ejere har tilsammen 47 års erfaring med bekæmpelse af skadedyr. En meget stor del af denne erfaring er opnået gennem utallige behandlinger mod især borebiller i landets kirker, andre historiske bygninger, samt mange private hjem. Vi har bekæmpet i hundredevis af tagkonstruktioner, men også i en del inventar såsom knæfald, kirkebænke, samt andet inventar hvor der ikke har været krav om uddannede konservatorer.

De seneste mange år har vi udført skadedyrsbekæmpelse i vores eget firma. Før dette var vi begge ansat i et af verdens største firmaer i branchen, hvor vi fik en rigtig grundig uddannelse.

Garanti for korrekt udført arbejde

Når vi har afsluttet opgaven med bekæmpelse af borebiller, eller andre træskadedyr, yder vi op til 30 års garanti for veludført arbejde. Det giver en sikkerhed som kan overdrages til kommende menighedsråd, således at der ikke skal tænkes i nye tilbud på efterbehandling hvis der skulle være enkelte pletter der har overlevet behandlingen. Så længe garantien ikke er udløbet, er det ganske enkelt bare at kontakte os for besigtigelse og eventuel efterbehandling.

Måske markedets bedste priser på skadedyrssikring

Vi oplever at vi næsten altid vinder opgaverne med bekæmpelse af borebiller og andre træskadedyr, når vi byder på en opgave. Dette må betyde at vores priser er blandt de laveste, selvom vi tilbyder lidt bedre garanti og aftaler end mange af vores kollegaer. Selvfølgelig betyder det også rigtigt meget at vi har så stor erfaring, samt et godt rygte for veludført arbejde. Vi oplever ihvertfald ofte at menighedsråd og ansatte i de kirker hvor vi behandler, anbefaler os til kollegaer og bekendte.

Rådgivning

Er der tvivl omkring borebiller eller træskadedyr i Jeres kirke, eller anden bygning, så tag os med på råd. Oftest gør vi det gratis. Enkelte gange opkræver dog et mindre honorar hvis der skal udfærdiges rapporter, eller anden skriftlig dokumentation.

Kontakt

Har I brug for et godt tilbud, eller brug for at høre mere om borebiller eller andre træskadedyr, så bare kontakt os. I må også gerne besøge vores officielle hjemmeside, eller vores special hjemmeside kun om træskadedyr. Den hedder www.borebilleexperten.dk  

Vores telefonnummer er 72301027. Du kan også skrive en mail på info@skadedyrssikring.dk

Andre skadedyr

Har I problemer med andre skadedyr, såsom mår eller fluer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe med det hele.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *