AVDAN

Nu også livestreaming til online gudstjenester

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Vrøndingvej 2, 8700 Horsens, Denmark

GPS

55.886584, 9.785219


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


AVdan logoNu også livestreaming til online gudstjenester 

Hos AVDAN er vi specialister indenfor AV-udstyr.

Helt konkret tilbyder vi:
• Teleslynganlæg
• Elektroniske tavler
• Lydanlæg til både kirke og sognegård
• Intelligente højttalere, der kan korrigere lyden, så alle i kirken får samme lydoplevelse
• Transportabel lydanlæg.

Rådgivning. Vi har mange års erfaring med AV-udstyr. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov.

Projektering. Der er ingen lokaler eller løsninger, der er ens. Men vi har mange års erfaring – og har prøvet det meste. Vi sikrer, at den løsning du vælger, kommer til at passe præcis til dit behov og det lokale du har.

Installation. Vores serviceteknikere er vant til at trylle. De kender de enkelte produkter ned i mindste detalje. De installerer dit udstyr – og sikrer, at det fungerer optimalt.


Læs artikel om gudstjenesten til alle også i corona tider. 

AVDAN Service. Opstår der udfordringer med dit udstyr kan du altid tilkalde en af vores dygtige og erfarne serviceteknikere. De er uddannet til at fejlfinde og vedligeholde produkterne, så du får glæde af produkterne, så lang tid som muligt.Vi er med dig hele vejen ▶▶▶▶

• Trådløse mikrofoner
• Videoovervågning
• Musikanlæg
• Projektorløsninger
• Interaktive skærme
• Serviceaftale med klippekort

God lyd i kirkerummet

Indenfor de sidste år er regler og krav til både teleslynge og trådløse mikrofoner blevet ændret. Overholder jeres anlæg de gældende anbefalinger og lovkrav?

Er lyden i jeres kirkerum god nok? Et er lovligheden i de komponenter, der indgår i et lydanlæg i kirkerummet, noget andet er justering og tilpasning. Ingen rum er ens, det bør justering og tilpasning heller ikke være. Hos AVDAN er vi specialister i god lyd.

Få et GRATIS lydtjek – og en udførlig lydrapport – af jeres kirkerum. For at sikre, at I lever op til de gældende anbefalinger og krav om lyd i offentlige rum, tilbyder vi GRATIS at komme ud og foretage en udmåling af jeres teleslyngeanlæg: Vi undersøger, om der er taleforståelighed i både teleslyngen og højttaleranlæg, og om I benytter den rigtige signalstyrke. Samtidig tjekker vi, at jeres mikrofoner kører på lovlige frekvenser. Resultatet af undersøgelsen afleverer vi til jer i form af en udførlig rapport. Rapporten, som kan bruges som dokumentation, indeholder nuværende status og eventuelle anbefalinger til, hvordan lyden i jeres kirkerum kan forbedres. Det gratis lydtjek er helt uforpligtende.

Lokale AVDAN afdelinger samme telefonnummer

Vrøndingvej 2, 8700 Horsens

Literbuen 10, 2740 Skovlunde

Ølgod El-Service, Viaduktvej 30, 6870 Ølgod

Snejbjerg El, Cypresvej 4, 7400 Herning

Telefon +45 87 45 60 90

AVDAN hjemmeside

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *