Ny valgmenighed på Fyn

Kirkeministeriet har nu anerkendt valgmenigheden Church of Love med pastor Massoud Fouroozandeh som præst.  Anerkendelsen har virkning fra 15. oktober 2014. Valgmenigheden bliver tilknyttet Sankt Hans Sogn i Odense. 

Valgmenigheden er den første migrant-valgmenighed i Danmark. Nogle af menighedens medlemmer har i forvejen haft en kristen baggrund, andre har opsøgt og mødt kristendommen i Church of Love. 

Valgmenigheden er en konkret udmøntning af et 3 årigt migrantprojekt, som blev etableret med henblik på at skabe samarbejdsrum mellem folkekirken og migrantmenigheder i Danmark. 

Kirkeministeriets anerkendelse er sket efter indstilling af biskop Tine Lindhardt, og hun er glad for, at valgmenigheden nu er godkendt. 

”Jeg hilser valgmenigheden meget velkommen. Folkekirken er ikke alene for os, som er født og opvokset her i landet, men også for mennesker, som kommer hertil og som gerne vil være en del af folkekirken. 

Jeg tror, at vi vil kunne berige hinanden, og derfor er jeg glad for, at Church of Love har ønsket at blive en folkekirkelig valgmenighed,” siger biskoppen. 

Se pressemeddelelsen – klik her

Se hvad biskop Tine Lindhardt siger om fakta i migrantdebatten – klik her

http://www.fyensstift.dk/ – Seneste nyt