Ny præst i Them Pastorat

Ny præst i Them Pastorat

Them Pastorat fik ny sognepræst 1. november. Det er Majbritt Kjærsgaard Roulund, der kommer fra en stilling ved Frederik Kirke mellem Herning og Viborg

Majbritt-Kjærsgaard-Roulund
Majbritt-Kjærsgaard-Roulund

Majbritt Kjærsgaard Roulund er netop blevet ansat som sognepræst i Them Pastorat fra 1. november. Hun kommer fra en stilling i Frederik Kirke mellem Herning og Viborg, og hun har tidligere også været præst på Fyn, hvor hun blev ordineret i 2006.

Majbritt Kjærsgaard Roulund bor ved Silkeborg sammen med sin mand og to drenge. Både hun og hendes mand læste teologi i Aarhus, og for Majbritt Kjærsgaard Roulund var det teologien, der endte med at vise karrierevejen, fordi den gav fordybelse og mening.

”Jeg valgte at blive præst, fordi det er det mest meningsfyldte arbejde, man kan have! Jeg holder af at fordybe mig i kristendom og livets store spørgsmål og at møde mennesker i hverdag og fest, glæde og sorg,” fortæller hun.

Majbritt Kjærsgaard Roulund glæder sig til at kaste sig over arbejdet som præst i Them Pastorat.

”Jeg glæder mig til at være en del af et aktivt sogn, og så glæder jeg mig også til at være på en arbejdsplads, hvor der er flere medarbejdere, end jeg har været vant til. Og så skal jeg arbejde sammen med fuldtidspræsten Andreas, som jeg tidligere har været kollega med, og det ved jeg, bliver godt!”

Majbritt Kjærsgaard Roulund glæder sig også over Them Kirkes smukke kirkerum, og tilføjer, at hun ser meget frem til at blive en del af Them Sogn og blive en del af folks liv.

 

Århus Stift » 2015