Kirkens Forum i september

Kirkens Forum i september – fagmessen vender tilbage

Fagmesse for kirkerne i Danmark ramte plet hos gæsterne – 2015-udgaven er på vej

I november 2014 havde MESSE C Fredericia premiere på “Kirkens Forum” – Danmarks første samlede fag- og indkøbsmesse for kirken.

Messen har fået flotte “karakterer” i de efterfølgende besøgs- og udstilleranalyser, og derfor var beslutningen om at gentage messen i 2015 ikke svær.

– Godt 89 procent af gæsterne var glade for udbyttet på messen. Tre ud af fire erklærer, at de vil komme igen, og endnu flere vil anbefale den næste messe i deres netværk – så Kirkens Forum 2014 må siges at have ramt plet hos de besøgende, konstaterer Hanne Iversen, projektleder i MESSE C.

– Derfor var der ingen tvivl hos Messe C og styregruppen om, at der også skal stå Kirkens Forum på 2015-programmet, tilføjer Hanne Iversen.

Stort program for både kirkegårdsansatte og andre besøgende

Arrangørerne har i tråd med de ønsker, udstillere og besøgende har haft, valgt at flytte 2015-udgaven fra medio november til slutningen af september, nærmere betegnet fredag-lørdag den 25.-26. september.

Med den termin har de mange medarbejdere på kirkegårdsdelen større mulighed for at komme forbi Fredericia uden for grandæknings-sæsonen. Netop kirkegårdsområdet bliver der sat ekstra stort fokus på i år i både programmet og aktiviteterne – blandt andet i samarbejde med FAKK (Forbundet Af Kirke- og Kirkegårdsansatte)

På den kommende Kirkens Forum bliver der også fokus på aktuelle temaer samt en lang række foredrag fra markante aktører i den kirkelige verden. På et særligt område i hallen vil der være mulighed for at samle inspiration fra de mange udstillere på messen, opleve små minikoncerter, rejseforedrag og meget mere.

Flere end 100 udstillere var med til at skabe de spændende rammer for den første kirkemesse i Fredericia, og mange har allerede meldt deres ankomst til anden udgave, som netop nu er ved at tage form på programsiden.

Mere publikumsvenlige åbningstider

Også hvad angår åbningstider har arrangørerne lyttet til tilbagemeldingerne, således at Kirkens Forum i år åbner dørene fredag og lørdag. På den måde kan menighedsrådsmedlemmer, som arbejder i hverdagene, bruge lørdagen til messebesøg. Og for de ansatte i kirkerne kan de bruge fredagen som en spændende optakt til weekendens arbejde (alle er naturligvis velkomne på begge dage).

– Messen er en oplagt mulighed for et fælles udflugtsmål for ansatte, menighedsrådsmedlemmer og frivillige. Man kan eksempelvis arrangere fælles frokost, transport og oplevelser i Fredericia og omegn i forbindelse med messebesøget – hos MESSE C hjælper vi gerne til med det praktiske, lover Hanne Iversen.

Stifterne i Danmark vil igen i 2015 være at finde på messen og vil deltage aktivt i planlægningen af programmet på messen. Markedsføringen sker igen i år sammen med blandt andre Kirkepartner.dk og Kristeligt Dagblad samt FAKK’s brede netværk inden for udendørsdelen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *